Horoscop pentru weekend. Aceste 3 zodii vor avea un mare impact în viața apropiaților

Raluca Ogaru    Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
07/03/2019, 16:12
Horoscop pentru weekend. Aceste 3 zodii vor avea un mare impact în viața apropiaților GALERIE FOTO
Horoscopul weekendului 9-10 martie vine cu vesti bune pentru nativii aflati in cautarea marii iubiri

Horoscopul weekendului 9-10 martie aduce vești bune pentru cele mai multe dintre zodii. Trei dintre acestea vor avea un impact destul de puternic asupra familiilor lor, dar și asupra prietenilor dragi cu care vor intra în contact în acest sfârșit de săptămână.

Așa arată horoscopul weekendului 9-10 martie

BERBEC

Te simți vulnerabil, dar acesta este un lucru bun, deoarece sensibilitatea ta iese la suprafață. Simți lucruri care îți erau relativ străine până acum. Compasiune și iubire. Pentru a-i putea ajuta pe alții, trebuie însă să privești înăuntrul tău și să îți acorzi puțin timp. Trebuie să te ierți pe tine, ca mai apoi să-i poți ierta și ajuta pe ceilalți din jurul tău.

TAUR

O suspiciune nu îți dă pace weekendul acesta. Te face să te uiți peste umăr la fiecare pas, iar gândurile pun stăpânire pe tine. Simți că odată cu acel gând, în tine crește un sentiment de vulnerabilitate și parcă nu mai ești tu. Trebuie să vorbești deschis și să vezi dacă bănuielile tale sunt sau nu adevărate!

Unii nativi isi vor intalni sufletul pereche in weekendul 9-10 martie, dupa cum spune horoscopul

GEMENI

Vei petrece mai mult timp cu un prieten pe care l-ai crezut enervant. Vei avea o surpriză de proporții, deoarece găsești multe lucruri pe care le aveți în comun, iar tu îl vei privi cu alți ochi. Îți vei da seama că l-ai judecat greșit atâta și-atâta amar de vreme.

RAC

Fii tu însuți, iar prietenii te vor iubi așa cum ești. Prietenii adevărați, deoarece s-ar putea să pierzi câteva cunoștințe pe care i-ai crezut prieteni. Trebuie să fii cea mai bună versiune a ta, iar lucrurile bune vor veni. Auzi o voce interioară are îți cere să te abții de la comentarii, care parcă te încăușează și te face să fii ceva ce nu ești. Trebuie să înveți să o mai ignori, din când ân când.

LEU

Te pregătești pentru o schimbare foarte importantă în viața ta. Te sfătuim însă să nu te arunci cu capul înainte, fără a avea o plasă de sigurață, dar fă pasul respectiv. Nimeni nu știe dacă vei avea sau nu succes, dar mai bine să ai un mic insucces, decât să stai să te gândești cum ar f fost dacă încercai acel lucru.

FECIOARĂ

Ai ridicat un zid în jurul tău, în ultima perioadă. Weekndul acesta, zidul se va dărâma piatră cu piatră. Vei întâlni o persoană care se va dovedi a fi un arhitect cu care să îți proiectezi viitorul. Dacă îți joci cărțile bine, chiar așa va fi. Dacă nu, vei avea o relație de scurtă durată, dar foarte intensă, așa că pregătește-te intens entru ambele scenarii.

BALANȚĂ

Ai o încărcătură emoțională destul de grea, acumulată în ultimul timp. Weekendul acesta vei găsi însă o persoană care pare dispusă să preia aceasta greutate sau să te ajute la căratulei. Relaxează-te, fii tu însuți și lucrurile încep să se relaxeze. Poate îți găsești chiar partenerul pe care îl cauți de atâta timp, așa că ai grijă și nu da cu piciorul oportunităților care ți se vor ivi.

SCORPION

Ai fost sufletul petrecerilor, ai pierdut nopți la rând, dar tate acestea trebuie să ia măcar o auză. Corpul tău este obosit și își va trimite câteva semnle care te vor pune pe gânduri. Au și petrecerile rolul lor, dar nu exagera! Trebuie să mai petreci timp și cu tine, în fața unei cărți bune sau chiar a televizorului. Te relaxezi mental, dar dai ocazie și corpului tău să-și reîncarce bateriile.

SĂGETĂTOR

Acasă este bine, dar timpul petrecut cu familia pare că nu îți mai este de mare ajutor. Te-ai cam plictisit și ai nevoie de altă companie, așa că nu refuza invitația în oraș a unor prieteni, deoarece vei avea posibilitatea sămai schimbi peisajele și poveștile. Cine știe, poatechiar vei avea ocazia să îți întâlnești jumătatea!

CAPRICORN

Vrei să faci modificări majore în locință, iar familia ta este de acord cu schimbările. Trebuie însă să îți aduci aminte că ai nevoie și de ceva odihnă entr a-ți reîncărca bateriile, așa că nu începe prea multe proiecte. Gândește-te bine și vezi exact ce poți face. Familia va fi dezamăgită dacă proiectele nu sunt duse la bun sfârșit, așa că ai grijă cu ce începi weekendul acesta.

VĂRSĂTOR

O cunoștință din anturajul tău se dovedește a fi un prieten de nădejde. Este foarte plăcut să te conectezi cu cineva ce îți împarte valorile și întelege de unde vii și încotro te îndrepți. Este plăut să descopri astfel de oameni, mai ales că în ultimul timp ai cam fost dezamăgit de prietenii tăi. Sunt mulți oameni interesanți care vor să te cunoască mai bine, dacă le permiți

PEȘTI

Ești încrezător în forțe proprii și capabil să duci lucrurile la bun sfârșit. Weekendul acesta însă un eveniment te va face să te simți vulnerabil și să privești viața cu alți ochi. Chiar și în meseria ta vei avea unele probleme care te vor face să te întrebi dacă nu cumva îți vinzi serviciile cam scump, în comparație cu priceperea ta!

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×