Jocuri în 2 ONLINE. Care sunt cele mai distractive jocuri pe care să le împarți cu prietenii

în Instant Articles
02/02/2019, 16:39
Jocuri în 2 ONLINE. Care sunt cele mai distractive jocuri pe care să le împarți cu prietenii GALERIE FOTO
Jocurile in doi sunt mult mai distractive

În doi, totul este mai usor, spune o vorbă românească plină de înțelepciune. La fel este și când vine vorba despre jocurile video online! Cele care necesită prezența a doi jucători sunt mult mai distractive, iar prieteniile se sudează mult mai ușor. În plus, specialiștii spun că aceasta este o metodă foarte bună pentru un părinte de a se apropia mai mult de fiul său adolescent și rebel!

Jocurile pe calculator aduc de ceva timp împreună părinți și copii, dornici să petreacă mai mult timp împreună. Orele petrecute în fața monitorului trec rapid când cei doi își alcătuiesc echipele de fotbal pentru meciul Fifa decisiv. Fie că îl aleg pe Cristiano Ronaldo sau pe Leo Messi, un lucru este sigur. Distracția se va situa la cote înalte!

Jocurile în doi, mult mai distractive

Un alt joc foarte popular este UFC-ul. Cei doi combatanți se vor întâlni în cușcă, unde își pot regla conturile și se pot ataca fără menajamente. Grafica este una de excepție, iar loviturile primite mai că te fac să suspini.

League of Legends se numără de ani de zile printre cele mai de succes jocuri, iar popularitatea sa nu dă de înțeles că ar putea scădea prea curaând. În 2014, jocul creat de Riot Games a devenit cel mai popular Massive Multiplayer Online Role Playing Game.

Dota a început ca o modificare realizată de jucători pentru Warcraft 3 și a ajuns acum unul dintre cele mai populare jocuri online din lume. Merită să-l încercați!

Counter-Strike încă face istorie

Counter-Strike a făcut istorie, iar de când a revenit cu Global Offensive este unul dintre jocurile preferate ale gamerilor. Grafica de excepție te face să nu uiți nicio rundă de împușcături trăită în mediul virtual.

Gamerii își pot testa abilitățile de șoferi în mediul online, iar GTA Online este cel mai potrivit pentru asta. Trasee din ce în ce mai grele, adrenalină și viteză este combinația pentru o distracție pe cinste!

Luptă în Primul Război Mondial

Overwatch a devenit cel mai popular joc din internet cafe-urile din Coreea de Sud. Secretul succesului de care s-a bucurat jocul este reprezentat de varietatea personajelor și dinamismul lor. Fiecare dintre personajele are propria sa armă și propriile abilități, unice. Trebuie doar să i le descoperiți!

Puteți încerca să jucați și Battlefield 1. Acțiunea are loc în primul război mondial, iar armele pe care le veți folosi vor fi unele extrem de învechite, iar tancurile și avionele pe care le veți folosi vor fi printre primele modele. Cu toate acestea, acșiunea și luptele au propulsat jocul în topurile preferințelor printre gamerii din toată lumea!

Dacă vrei să te relaxezi și să faci și un ban, poți începe oricând să joci poker pe bani sau rumy, ori chiar table. Ai nevoie doar de un card bancar și voie bună! Ai grijă însă, deoarece poți da de mulți profesioniști care îți vor lua banii fără scrupule!

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×