Şoc într-o sală de jocuri din Reşiţa! Ce a putut să facă „Robocop”!

Filon Stan   
în Stiri de ultima ora
19/03/2018, 18:11
Şoc într-o sală de jocuri din Reşiţa! Ce a putut să facă „Robocop”!

Un reşiţean fără noroc, dar cu capul tare, este cercetat în stare de libertate, după ce a spart mai multe „păcănele” cu capul! „Roboc”, cum este cunoscut pe plan local, s-a jucat la un aparat, dar a pierdut. De supărare, bărbatul a lovit aparatul cu capul, iar geamul de protecţie a cedat. S-a calmat puţin, apoi a mers la următorul aparat.

Aici, norocul l-a părăsit din nou. „Robocop” a acţionat la fel. A spart cu capul geamul de protecţie şi pentru că nu mai avea bani să-şi încerce norocul şi la celelalte aparate, ori poate că a anticipat rezultatul final, bărbatul a spart „preventiv” şi celelalte aparate.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

„Robocop” a dat piept cu jandarmii

Vânzătoarele au apăsat butonul de panică, iar „Robocop” s-a trezit înconjurat de inamici care l-au legitimat şi l-au dus la secţie. Jandarmii i-au întocmit actele de constatare, pe care le-au predat poliţiei, pentru cercetări. Reşiţeanul este cercetat acum în libertate.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×