Ninja, cel mai celebru gamer din lume, încasează 500.000 de dolari pe lună jucând Fortnite

Alexandra Chivu   
în Stiri de ultima ora
06/01/2019, 19:19
Ninja, cel mai celebru gamer din lume, încasează 500.000 de dolari pe lună jucând Fortnite
Cel mai celebru gamer din lume, în vârstă de 27 de ani, încasează 500.000 dolari/lună

Un tânăr de 27 de ani, considerat cel mai celebru gamer din lume, încasează 500.000 ded dolari în fiecare lună jucând Fortnite. Este vorba de Tyler Blevins, alias Ninja. Conform CNN, acesta a reușit printr-un joc să câștige jumătate de milion de dolari pe lună. Ninja a reușit, în anul precedent, să câștige 10 milioane de dolari. Astfel, tânărul cu ”părul de foc” a devenit un fenomen al jocurilor video. Acesta a și ajutat compania Epic Games, prin abilitățile sale, să ajungă la un profit raportat la 3 miliarde de dolari pentru anul 2018.

Blevis a devenit un celebru pe rețelel de socializare din luna martie a anului trecut. În acel moment, tânărul a reușit să atingă un record. Din 628.000 de concurenți intrați atunci în joc, doar Tyler a ieșit victorios. Mai mult, Ninja este și youtuber și lucrează și pentru Twitch, veniturile sale mărindu-se odată cu fiecare abonnat ce îi urmărește îndeaproape activitatea. Aproape 40.000 de internauți îl urmăresc pe Tyler, plătind astfel diferite sume precum: 4.99 dolari, 9.99 dolari sau 25 dolari.

Ninja încasează 500.000 de dolari pe lună jucând Fortnite. Cel mai celebru gamer din lume a reușit să atingă un record

Totodată, veniturile lui Blevins cresc și datorită sumelor pe care le primește de la sponsori precum: Samsung, Uber Eats și Red Bull. Cu toate acestea, tânărul susține că munca sa nu este atât dde ușoară. El trebuie mereu să fie disponibil în fața utilizatorilor, altminteri își caută o altă persoană pe care să o urmărească.

Ninja, cel mai celebru gamer din lume, încasează 500.000 de dolari pe lună jucând Fortnite
Tyler Blevins, alias Ninja, cel mai celebru gamer din lume

Așadar, tânărul petrece chiar și 12 ore pe zi în fața ecranului. Jocul Fornite are aproximativ 200 de milioane de jucători în întreaga lume, iar Ninja susține că nu este nici pe aproape de vârf, însă este mulțumit de ceea ce a obținut și se bucură de popularitatea pe care o are și de reușitele sale.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×