Filmul ”Bird Box” a inspirat o provocare periculoasă pe internet. VIDEO

Alexandra Chivu   
în Stiri de ultima ora
04/01/2019, 19:38
Filmul ”Bird Box” a inspirat o provocare periculoasă pe internet. VIDEO
Filmul ”Bird Box”, lansat recent pe Netflix”, a avut un impact uluitor asupra oamenilor, în special asupra americanilor

Filmul ”Bird Box”, lansat recent pe Netflix”, a avut un impact uluitor asupra oamenilor, în special asupra americanilor. Aceștia au pornit un trend periculos inspirat din film. Astfel, după ce aceștia au văzut-o pe Sandra Bullock luptând pentru viața ei legată la ochi, au lansat ”Bird Box Challenge/Provocarea Bird Box”. Acest joc constă în diverse activități, practicate de adolescenți, copii, dar și adulți, legați la ochi imitând personajele din film.

Personajele principale din peliculă: Sandra Bullock, Trevante Rhodes, John Malkovich, sunt printre singurii supraviețuitori ai unei maladii bizare care le poate lua viața. Acțiunea filmului urmărește parcursul lui Malorie, interpretată de Sandra Bullok, și a celor doi copii ai săi. Aceștia încearcă să nu cadă pradă fenomenului care a omorât mii de oameni.

Filmul ”Bird Box” a inspirat o provocare periculoasă pe internet

Cei trei trebuie să traverseze un rău, fiind legați la ochi, și să supraviețuiască, pentru a ajunge într-un loc sigur. Astfel, după apariția filmului, adulții, dar și copiii au început să posteze fotografii ori video-uri făcând diferite acțiuni legați la ochi. Ulterior, cei de la Netflix au lansat pe rețelele de socializare un anunț prin care roagă pe toți cei care au urmărit filmul și cei care au intrat în joc să se oprească.

Filmul ”Bird Box” a ispirat o provocare periculoasă pe internet
Mesajul postat de cei ded la Netflix, legat de provocarea periculoasă inspirată de ”Bird Box”

”Nu ne vine să credem că spunem asta, dar: Vă rugăm să nu vă răniți cu acestă provocare a filmului „Bird Box”. Nu știm cum a început asta, și apreciem iubirea voastră pentru acest film, dar avem o singură dorință pentru 2019, aceea de a nu încheia acest joc în spital ”, a fost anunțul clor de la Netflix, postat pe Twitter.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×