Horoscop Mariana Cojocaru. Ele sunt femeile lui Dumnezeu! Ce zodii sunt protejate în 2019

Ana Chivu   
în Horoscop
03/02/2019, 12:04
Horoscop Mariana Cojocaru. Ele sunt femeile lui Dumnezeu! Ce zodii sunt protejate în 2019
Mariana Cojocaru, horoscop pentru femeile lui Dumnezeu

Mariana Cojocaru vorbește, cu ajutorul astrelor, despre femeile lui Dumnezeu, în horoscopul de azi. Iată care sunt cele protejate și care au lumea la picioare cu ajutorul acoperirii divine. Horoscopul îți arată vești extraordinare, atât pe planul amoros, cât și pe planul financiar, chiar din această primăvară.

„Au noroc cu carul si pare ca nimic rau nu li se poate intampla. Sunt apreciate si reusesc tot ceea ce intreprind. Vorbim despre zodiile care au parte de ocrotire divina si asta pentru ca Dumnezeu le iubeste si le-a trimis pe pamant cu misiuni speciale.”

Horoscop Mariana Cojocaru. Ele sunt femeile lui Dumnezeu!

Horoscop Mariana Cojocaru. Iată care sunt femeile lui Dumnezeu
Horoscop Mariana Cojocaru. Iată care sunt femeile lui Dumnezeu

Femeia Taur

Nativele zodiei Taur simt că îl au pe Dumnezeu alături. După mult timp în care au fost nevoită să trăiască având lipsuri pe toate planurile, dar mai ales pe partea banilor, acum le surâde norocul. Se arată o perioadă echilibrată pentru a-ți găsi un loc de muncă mult dorit. Vin anumite provocări pentru tine, alături de moșteniri care te vor ajuta să stai liniștită, relaxată, fără să nu-ți faci nicio grijă mult timp de acum încolo. Dai lovitura în afaceri.

Femeia Leu

Pentru femeile din zodia Leu există șanse extrem de mari să se îmbogățească, dar anul viitor. Vei găsi niște afaceri extraordinare în care să investești. De asemenea, se anunță că spiritul tău organizatoric este din ce în ce mai bun. Trage tare anul acesta, să treci peste cele grele, pentru că te vei odihni și te vei bucura desptul la anul, potrivit Marianei Cojocaru.

Femeia Capricorn

Nativele zodiei Capricorn au ocazia să-și schimbe viața din această primăvară. Visați mult și sunteți recunoscuți de cei din jurul vostru pentru firea foarte curioasă, da rși pentru seriozitatea cu care tratați totul. Anul 2019 te prinde cu mulți bani în buzunar, ai grijă pe ce îi cheltuiești, este bine să ții puțin deoparte, pentur zile negre.

Femeia Berbec

Ai parte de multe provozări, conform horoscopului Marianei Cojocaru. Multe din ele sunt oportunități care nu pot fi ratate. Cu ajutorul lor vei reuși să crești mult în carieră și să-ți ofere un ghid al lucrurilor ce trebuie să le faci de la împlinirea lor încolo. Niciodată nu trebuie să te lași pe o ureche.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×