Previziuni karmice pentru toamna anului 2019: Cele trei zodii lovite de norocul vieții lor

Dan Suta   
în Horoscop
03/09/2019, 19:35
Previziuni karmice pentru toamna anului 2019: Cele trei zodii lovite de norocul vieții lor
Previziuni karmice toamna 2019. Sursa foto: WallHere

Cele mai noi previziuni karmice, cele pentru toamna aceasta vin cu surprize plăcute pentru trei semne zodiacale. Zodiile de pământ vor avea parte de momente extraordinare și, se poate spune, că norocul apare în viața lor într-o manieră de necrezut. Iată cele mai importante previziuni astrologice pentru următoarele trei luni.

Previziuni karmice pentru toamna aceasta: Zodiile de foc

Leii, Berbecii și Săgetătorii vor avea o toamnă plină de suișuri și coborâșuri. Pentru Săgetători, toamna aceasta va fi una decisivă cu privire la relațiile parteneriale ori chiar la relațiile din familie. De greu vor da și Berbecii în perioada care urmează, dar tot răul va fi spre bine pentru ei. Leii au cea mai bună toamnă din ultimii ani.

Zodiile de apă

Racii, Scorpionii și Peștii au o toamnă care stă sub semnul dragostei. Peștii fac niște pași importanți în relația lor, poate chiar marele pas undeva în luna octombrie. Scorpionii s-ar putea să înceapă o relație nouă. Sunt curtați de tot felul de persoane și, până la urmă, vor alege ce e mai bine pentru sufletul lor. Racii vor avea o toamnă ca o continuă lună de miere.

previziuni karmice toamna
Zodiile de pământ vor avea o toamnă în care multe vise li se vor împlini. Sursa foto: behance.net

Zodiile de aer

Gemenii, Balanțele și Vărsătorii vor pune ceva mai mare preț toamna aceasta pe carieră. Nu este exclusă o reconversie profesională mai ales pentru Vărsători și Balanțe, care în ultima vreme se tot plâng de anumite lucruri la actualul lor serviciu. Vor fi puși în situații noi și vor avea parte de schimbări fundamentale.

Zodiile de pământ

Taurii, Fecioarele și Capricornii vor avea o toamnă de vis. Taurii și Fecioarele vor da de un noroc nesperat, iar Capricornii vor fi nevoiți să facă și ei niște schimbări din punct de vedere profesional, ba chiar vor fi avantajați din toate punctele de vedere.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×