Zodiile care vor trece prin suferințe în luna septembrie. Astrele nu sunt de partea lor

Daniel Scripcaru    Cristiana Astefanoaiei   
în Horoscop
30/08/2019, 17:08
Zodiile care vor trece prin suferințe în luna septembrie. Astrele nu sunt de partea lor GALERIE FOTO
Horoscopul lunii septembrie

FANATIK vă aduce horoscopul lunii septembrie. Astrele au pregătit surprize plăcute pentru unele zodii, dar și unele foarte neplăcute pentru altele. Leul, spre exemplu, are probleme peste tot. Atât acasă, cât și la locul de muncă!

Așa arată horoscopul lunii septembrie pentru fiecare zodie în parte

Berbec

Pentru Berbec se anunță o perioadă agotată. Va avea de dus multe bătălii, pe multe direcții. La job apar probleme serioase, dar nici acasă nu va fi liniște.

Taur

Nativul Taur realizează că a cam trăit pentru alții, așa că nu se va mai apleca așa ușor asupra problemelor celorlalți și se trece pe el pe primul loc. Ai grijă să nu cazi în cealaltă extremă și să-ți faci inamici.

Horoscopul lunii septembrie
Horoscopul lunii septembrie

Gemeni

Pentru Gemeni se anunță o perioadă grea, din punct de vedere material. Nu trebuie să vă lăsați copleșiți de aceste probleme și să faceți totul pentru a trece cu bine peste aceste obstacole.

Rac

Racii încep să vadă că binele făcut nu se prea întoarce la ei. În plus, vor fi osteniți de luptele duse pentru ceilalți, așa că își vor îndrepta atenția către propria persoană.

Leu

Pentru nativii Leu vine o perioadă destul de dificilă, când vor înceta să se mai mintă. Trebuie să vedeți reaitatea așa cum este și să rezolvați problemele, indiferent cât de dureros ar fi. Vin schimbări importante în familie, unde va pune piciorul în prag.

Fecioară

Fecioara se va distra în perioada care va veni. Va întâlni oameni noi, își va face noi prieteni și va călători destul de mult. Soarele de toamnă iese și pe strada dumneavoastră.

Balanță

Balanțele iau decizii importante. Acestea sunt legate de viitorul lor și trebuia luate de ceva vreme, însă niciodată nu este prea târziu. Fie că sunt inspirate sau mai puțin inspirate, deciziile trebuie luate, deoarece timpul trece.

Scorpion

Pentru Scorpion, natura are câteva piedici însă nu va nimic grav. Veți trece ușor peste probleme, datorită felului vostru de a fi, foarte optimist.

Săgetător

Toamna asta trebuie să vă pregătiți de momente de zbucium și adrenalină, dar și pentru iubiri pătimașe, care poate că în final nu se vor transforma în ceva serios, dar cu siguranță vă vor produce amintiri frumoase!

Capricorn

Porțile la care bat de ceva timp se vor deschide pentru nativii Capricorn. Fie că este vorba despre un loc mai bun de muncă, fie că este vorba despre o afacere la care vă gândiți, veți avea succesul mult așteptat.

Vărsător

Pentru Vărsători se anunță o toamnă de neuitat. La locul de muncă îți merge din ce în ce mai bine, șefii te privesc cu ochi buni și te propun pentru o funcție mai bună. Acasă, lucrurile merg bine și vei programa chiar și o mini-vacanță alături de cei dragi.

Pești

Peștii își recapătă încrederea în sine. Vor găsi un job mai bun, iar acasă toate neînțelegerile vor deveni de domeniul trecutului. Este posibil ca familia să se extindă cu un nou membru!

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×