Horoscopul zilei de vineri, 30 august. Berbecii au probleme cu banii

Bogdan Solomon    Cristiana Astefanoaiei   
în Horoscop
29/08/2019, 16:00
Horoscopul zilei de vineri, 30 august. Berbecii au probleme cu banii
Horoscopul zilei de vineri, 30 august, aduce unele probleme financiare

FANATIK vă prezintă horoscopul zilei de vineri, 30 august 2019, iar veștile sunt îmbucurătoare pentru majoritatea semnelor zodiacale, dar mai ales pentru cei născuți în zodia Fecioarei. Acești nativi vor avea parte de o zi plină de satisfacții, atât din punct de vedere profesional, cât și în ceea ce privește viața sentimentală.

Vești proaste penru Berbeci. Vara i-a cam lăsat fără bani

Nu același lucru putem spune, însă, despre nativii din Berbec. Chiar dacă relația cu partenerul de viață trece prin momente pozitive, cheltuielile din timpul verii încep să-și facă simțită prezența. Gemenii, în schimb, profită din plin de această zi pentru a pune la cale un weekend pe cinste.

Berbec

Ai parte de unele probleme financiare, așa că îți recomandă să amâni, cel puțin pentru o perioadă, investițiile importante pe care ți le-ai propus. Chiar dacă aceste lucruri te afectează, încearcă să privești cu încredere spre viitor, pentru că situația se va îmbunătăți.

Horoscopul zilei de vineri, 30 august. Sursa foto: capital.ro
Horoscopul zilei de vineri, 30 august. Sursa foto: capital.ro

Taur

Te încearcă o ușoară dezamăgire față de felul în care evoluează viața ta în momentul de față. Simți că anumite persoane îți pun bețe în roate și astfel rezultatele mult așteptate întârzie să apară. Știm că ești furios, însă încearcă să gândești fiecare pas cu calm, înainte de a acționa.

Gemeni

Debordezi de energie și ești într-o formă fizică de invidiat. În plus, ai planuri mari pentru weekend-ul care stă să înceapă și aștepți cu nerăbdare momentul în care le vei putea pune în aplicare. Profită din plin de toate energiile pozitive care te înconjoară în această perioadă.

Rac

Ți-ai pus în gând să lămurești anumite lucruri importante în relația cu persoana iubită. Chiar dacă anumite adevăruri dor, îți recomandăm să îți păstrezi calmul. Încearcă să asculți argumentele celui/ celei de lângă tine până la capăt, înainte de a lua o decizie.

Leu

Te confrunți cu suferințe mai vechi care se întorc în viața ta și îți strică buna dispoziție. Este vorba despre unele boli care te pot afecta atât fizic, cât și psihic. Chiar dacă nu trebuie să disperi, ar fi bine să faci o vizită la medic, pentru a evita ca situația să se agraveze.

Fecioară

Ai parte de o zi ca pe roate, din toate punctele de vedere. Anumite proiecte profesionale îți rețin atenția, însă vor aduce nenumărate beneficii în viitorul apropiat. În plus, relația cu persoana iubită trece prin momente cât se poate de bune.

Balanță

Astrele ți-au rezervat o zi de-a dreptul triumfătoare, mai ales din punct de vedere profesional. Nici în viața sentimentală nu îți merge tocmai rău, pentru că persoana iubită ți-a pregătit o surpriză care te va uimi cu siguranță.

Scorpion

Astăzi este una dintre acele zile în care poți face absolut orice. Până și cele mai dificile probleme își vor găsi rezolvarea. Conflictele din sânul familiei, neplăceri birocratice sau orice alte probleme mai pot apărea, toate vor lua sfârșit astăzi.

Săgetător

Ziua de astăzi va părea lungă și obositoare. E posibil să ai parte de momente de stres, irascibilitate la locul de muncă sau  în relațiile cu rudele apropiate. Seara se anunță, însă, ceva mai liniștită și ai ocazia să te relaxezi puțin.

Capricorn

Încearcă să nu-ți asumi tot timpul rolul de mentor, pentru că unele persoane cărora le vei împărtăși din experiența ta profesională, s-ar putea dovedi nerecunoscătoare.  Astrele îți recomandă să te concentrezi numai pe cei cărora le pasă cu adevărat de tine și problemele tale. O dispută mai veche legată de o moștenire și-ar putea găsi astăzi, în sfârșit, rezolvare.

Vărsător

Acordă mai multă atenție problemelor de sănătate. Nu e exclus chiar să ajungi la medic, pentru investigații mai amănunțite. Dacă totuși vei avea puterea să mergi la muncă, vei fi plăcut surprins de realizările pe care le vei obține. Seara este indicat să o petreci în liniște, departe de probleme.

Pești

Se anunță o zi liniștită pentru tine, iar zâmbetul pe buze este rețeta ideală pentru atragerea energiilor pozitive. Te așteaptă bonusuri și beneficii surprinzătoare. Spre seară, vei avea parte de momente plăcute și relaxante, în compania persoanei iubite.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×