Horoscop zilnic duminică, 8 septembrie 2019. Vărsătorii dau de greu

Dan Suta    Cristiana Astefanoaiei   
în Horoscop
07/09/2019, 12:00
Horoscop zilnic duminică, 8 septembrie 2019. Vărsătorii dau de greu
Horoscop 8 septembrie 2019. Sursa foto: readitforward.com

În cel mai nou horoscop, cel de duminică, 8 septembrie 2019, Vărsătorii vor da de greu. Li vor îneca încet corăbiile și vor solicita ajutor de la cei din jur. Lucrurile nu vor fi tocmai mulțumitoare nici pentru Lei, pentru care reproșurile vin din toate părțile și, uneori, chiar pe bună dreptate.

Horoscop 8 septembrie pentru Berbec

Berbecii au parte de o zi de duminică destul de relaxată. Sunt puși nițel pe treabă și vor face cea mai importantă muncă în prima parte a zilei. Pentru nativii de foc se anunță o zi bună, așadar.

Taur

Taurii petrec timpul în familie, acolo unde sunt adevăratele vedete. Împărtășesc tot felul de experiențe prin care au trecut de-a lungul săptămânii, experiențe pe care nu au avut timpul să le istorisească.

Horoscop 8 septembrie pentru Gemeni

Gemenii pun accentul pe comunicare în această zi. Nu le va ieși totul așa cum își planificau, dar cert este că vor face pași importanți în a se apropia de cei din jur.

horoscop 8 septembrie 2019
Vărsătorii au probleme cu banii. Sursa foto: Steven Aitchison

Rac

Racii nu sunt tocmai în apele lor, dar au mare noroc cu persoana iubită care reușește să îi mai scoată din starea proastă.

Leu

Leii primesc reproșuri în legătură cu comportamentul lor din ultima perioadă. Maniera lor posesivă de a aborda lucrurile și faptul că nu suportă să fie contraziși sunt printre reproșurile la ordinea zilei.

Horoscop 8 septembrie pentru Fecioară

Fecioarele sunt extrem de rezervate cu privire la a da sfaturi persoanelor care li se adresează, asta pentru că nu văd motivul pentru care ar trebui să își asume ele deciziile luate de alții.

Balanță

Balanțele tac și fac și îi surprind pe cei din jur cu multe noutăți. Vor face un anunț important la întrunirea de familie, iar mulți oameni vor rămâne cu gura căscată.

Scorpion

Scorpionii exagerează vorbind despre anumite idealuri ale vieții și se pierd destul de mult în detalii. Sunt extrem de recalcitranți.

Săgetător

Săgetătorii duc un duel verbal cu un membru al familiei, duel pe care, spre fericirea lor, îl câștigă. Trebuie să fie ceva mai temperați în momentul în care își exprimă opiniile.

Capricorn

Capricornii au parte de o zi liniștită, o zi în care își rezolvă o serie de probleme mai vechi. Primesc vizite importante.

Vărsător

Vărsătorii vor cere ajutorul în mod disperat de la cei din jur, asta după ce se vor confrunta cu tot felul de dificultăți, în special de natură financiară.

Pești

Peștii sunt puși pe fapte mari, așa că organizează o mare cină cu familia și prietenii. Vor avea parte de o zi perfectă.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×