Horoscop Urania pentru săptămâna 7 – 13 septembrie. Tranzitele prin Fecioară perturbă viața zodiilor

Dan Suta    Cristiana Astefanoaiei   
în Horoscop
06/09/2019, 17:10
Horoscop Urania pentru săptămâna 7 – 13 septembrie. Tranzitele prin Fecioară perturbă viața zodiilor
Horoscop Urania săptămâna 7-13 septembrie 2019. Sursa foto: Libertatea

Horoscop Urania pentru săptămâna 7 – 13 septembrie 2019: Tranzitele prin Fecioară vor perturba viața zodiilor în perioada care urmează. Vor veni zile extrem de interesante din toate punctele de vedere, mai ales pentru Fecioare, Balanțe, Scorpioni, Capricorni, Vărsători și Pești, scrie libertatea.ro.

Horoscop Urania 7 – 13 septembrie 2019 pentru toate zodiile

Berbecii se vor confrunta cu tot felul de situații complicate din multe puncte de vedere. Se vor lovi de înțelegeri deformate are realității ori de tot felul de dezinformări în fața cărora se vor trezi destul de dezarmați.

Taurii au parte de bunăvoință din partea celor din jur și descoperă cumsecădenia apropiaților. Sunt printre nativii cei mai răsfățați în următoarea perioadă din punct de vedere astrologic.

horoscop urania
Astrologul Urania susține că Peștii vor avea o săptămână dificilă. Sursa foto: libertatea.ro

Gemenii sunt predispuși la greșeli, iar Peștii au o perioadă dificilă

Gemenii sunt predispuși să greșească mult în săptămâna aceasta ori să ajungă la tot felul de percepții eronate cu privire la anumite aspecte ale vieții lor. Racii se vor concentra mai mult pe învățare, pe călătorie, pe dobândirea de experiențe și de cunoștințe noi. Sunt extrem de fericiți și simt o oarecare adrenalină în viața lor.

Leii trebuie să fie extrem de atenți la zilele de 13 și 14 septembrie căci atunci se vor produce o serie de evenimente care le vor afecta regimul bănesc. Fecioarele au parte de o perioadă benefică. Chiar dacă planetele și astrele se aliniază de partea lor, acești nativi trebuie să acționeze cu mai multă logică și prudență pe 13 și 14 septembrie 2019.

Balanțele, prin felul în care se exprimă și prin cât de radicale ajung să fie uneori, îi supără pe colegii de la locul de muncă. Comentariile pe care le vor face vor atrage antipatia celorlalți. Scorpionii primesc tot felul de semnale de alarmă, de avertismente și trebuie să se trezească la realitate cât mai repede posibil.

Săgetătorii se vor confrunta cu tot felul de probleme din punct de vedere profesional, mai ales în a doua jumătate a săptămânii. Capricornii pot ieși dintr-un blocaj în care se află de mai multă vreme, chiar dacă nu se află într-un context astral tocmai armonic.

Vărsătorii nu trebuie să mai amestece partea materială a vieții cu prietenia. Multe prietenii se pot strica de la bani. Peștii au parte de o săptămână apăsătoare. Aproape totul va merge pe dos pentru ei.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×