Horoscop octombrie: Cele trei zodii cu mare noroc în această lună

Bogdan Solomon    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
04/10/2019, 17:36
Horoscop octombrie: Cele trei zodii cu mare noroc în această lună
Horoscop octombrie: Cele trei zodii cu mare noroc în această lună foto:pixabay.com

Luna octombrie aduce surprize plăcute pentru cei mai mulți dintre nativi, cu succese notabile în viața profesională. În plus, trei dintre cele 12 semne zodiacale își vor îmbunătăți semnificativ situația financiară, iar dacă te numeri printre acestea, poți începe să țopăi de bucurie, pentru că ai toate motivele.

Gemenii, Fecioarele și Scorpionii au noroc la bani

În cazul în care ești născut în zodia Gemenilor, prgătește-te să-ți duci la îndeplinire toate planurile pe care le tot amâni de luni întregi. Proiectele dificile pe care ți le vei asuma în următoarea perioadă se vor dovedi benefice, în ciuda atitudinii neîncrezătoare cu care te privesc cei din jur. Ignoră-i, pentru că încearcă să-ți pună bețe în roate. Invidia e mare și o știi prea bine, așa că nu le da atenție.

Nici Fecioarele nu o duc tocmai rău la capitolul finanțe. Dacă te numeri printre fericiții nativi ai acestui semn zodiacal, trebuie să știi că îți vei rotunji serios veniturile în luna octombrie, grație unei propuneri venite exact atunci când te aștepți mai puțin. Scorpioni, nu ezitați să vă asumați responsabilități ceva mai mari în următoarele zile și veți vedea că norocul vă va surâde.

Norocul le surâde nativilor din Gemeni, mai ales din punct de vedere financiar. Sursa foto: ark.ro
Norocul le surâde nativilor din Gemeni, mai ales din punct de vedere financiar. Sursa foto: ark.ro

Capricornii și Peștii au probleme în dragoste

Dacă ești născut sub semnul Capricornului, trebuie să ai mare grijă, pentru că nu te așteaptă un octombrie tocmai ca în povești. Chiar dacă încerci din răsputeri să-ți păstrezi calmul, faci față cu greu presiunilor venite din toate părțile și ai tendința de a face din țânțar armăsar.

În cazul în care te numeri printre nativii din zodia Pești, încearcă să nu te mai străduiești atât de tare pentru a-i demonstra partenerului de viață cât de mult înseamnă pentru tine. Orice ai face, va înțelege tot pe dos și riști să ridici ziduri pe care nu le vei mai putea dărâma.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×