Zodiac chinezesc 14 februarie. Câinele își caută un nou loc de muncă

Daniel Scripcaru   
în Horoscop
13/02/2020, 10:04
Zodiac chinezesc 14 februarie. Câinele își caută un nou loc de muncă
Așa arată zodiacul chinezesc pentru data de 14 februarie

ȘTIRIMONDENE.FANATIK.RO vă aduce horoscopul chinezesc pentru ziua de 14 februarie. Multe dintre zodii primesc vești bune. însă altele se vor vedea obligate să-și caute de muncă.

Așa arată zodiacul chinezesc pentru data de 14 februarie

Șobolan

Șobolanul are o zi plină de agitașie. La locul de muncă este certat de șefii care așteaptă de ceva timp finalizare unui proiect, iar acasă ai de dat multe xplicații.

Bivol

Bivolul se gândește la sufletul pereche astăzi și la ce ar fi putut fi, dacă o întâlnea. Nu îți pierde speranța, deoarece această persoană specială urmează să apară.

Tigru

Tigrul este pus pe distracție. Se va regăsi cu unii dintre prietenii săi, cu care va depăna amintiri frumoase, iar petrecerea va continua până spre dimineața.

Iepure

Iepurele are o zi bună. La locul de muncă este din ce în ce mai apreciat, iar șefii i-ar putea oferi în viitorul foarte apropiat un job mai bun, însă cu răspundere mai mare.

Dragon

Dragonul scuipă foc astăzi. Este supărat nevoie mare pe partenerul de viață, deoarece nu vrea să fie de acord cu decizia pe care a luat-o el. Ar fi bine să te calmezi și să regândești problema.

Șarpe

Șarpele este îndrăgostit până peste cap și este capabil să facă multe lucruri pentru persoana iubită. Unii, din păcate, iubesc pe ascuns, iar persoana specială nici măcar nu cunoaște sentimentele Șarpelui.

Cal

Nativul Cal este pe drumuri toată ziua. Aleargă când pentru unul, când pentru altul, însă nu prea se mai gândește la persoana lui și, mai ales, la nevoile partenerului de viață.

Capră/Oaie

Nativul trebuie să-și îmbunătățească abilitățile de comunicare, deoarece are idei bune, dar se pierde atunci când trebuie să vorbească în public, să-și expună planurile.

Maimuță

Nativul Maimuță este prin cu minciuna. Se va face de râs în fața prietenilor, după ce se va afla că a mințit, chiar dacă a făcut-o pentru un scop nobil.

Cocoș

Cocoșul are ghinion în dragoste. O persoană foarte specială pentru nativ se pare că nu vrea să mai fie prin preajma lui, așa că seara se încheie în fața unui pahar de vin.

Câine

Câinele se pare că nu mai este mulțumit deloc de locul său de muncă și este posibil să decidă să plece. Așadar, încep căutările pentru un nou job, dar sunt șanse să găsiți ceva mult mai bun.

Mistreț

Mistrețul este plin de nervi și nu știe pe cine să-și verse furia. Ai grijă să nu faci să sufere oameni nevinovați, deoarece vei regreta după aceea.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×