Horoscop Urania pentru perioada 8-14 februarie 2020. Fecioara ar putea avea probleme grave de sănătate

în Stiri de ultima ora
07/02/2020, 12:33
Horoscop Urania pentru perioada 8-14 februarie 2020. Fecioara ar putea avea probleme grave de sănătate
Horoscop Urania 8-14 februarie 2020. Sursa foto: romaniatv.net

Astrologul Urania a făcut horoscopul pentru perioada 8-14 februarie 2020. Două zodii trebuie să aibă mare grijă la sănătate. Casele sănătăţii pentru nativii din Fecioară şi Peşti sunt afectate în săptămâna ce urmează. Vedeţi un pic mai jos ce trebuie să faceţi pentru a trece cu bine peste aceste momente.

Acesta este horoscopul Urania pentru perioada 8 -14 februarie 2020

Berbec

Tinerii zodiei vor avea activităţi care le vor pune în valoare calităţile personale din punct de vedere sporitv. Luna Plină în Leu le va da emoţii nativilor din Berbec. Se anunţă o stare generală bună, nativi au încredere în ei şi sunt plini de optimism.

Taur

Te mobilizezi rapid în ceea ce priveşte nişte probleme confictuale. Astfel, Taurii îşi vor demonstra calităţile pe care le au din naştere. Răbdare şi inteligenţă. Spre sfârşitul săptămânii intervine o stare de supărare dată de nişte probleme ivite cu mai mult timp în urmă.

Gemeni

Nativii acestei zodii îşi vor dovedi calităţile combative în timpul unei şedinţe sau a unei întâlniri oficiale. Veţi apăra pe cineva sau veţi susţine cu succes un proiect. La mijlocul săptămânii intervin nişte probleme în gospodărie. Acestea trebuiesc rezolvate imediat, nu suportă amânare.

Rac

Luna Plină în Leu vă va face să abordaţi problemele în ceea ce privesc banii. Fie cereţi o mărire da salariu, fie puneţi la punct o afacere. Aveţi posibilitatea să se împlinească ceea ce v-aţi propus, întrucât sunteţi văzut bine de angajator sau de eventualii parteneri de afaceri.

Leu

Urmează o perioadă în care tot ce vă propuneţi se realizează. Luna Plină în Leu vă facilitează împlinirea oricărui vis. Spre sfârşitul săptămânii, pe 13-14 februarie, aveţi mare grijă. Pot apărea anumite tensiuni între dumneavoastră şi pertenerul de viaţă.

Fecioară

Atenţie mare la casele sănătăţii. Pot apărea probleme de sănătate la inimă, la sistemul nervos sau la aparatul locomotor. Asta pentru cei mai în vârstă. Şi cei mai tineri dintre nativi vor fi afectaţi. Aceştia se vor simţi mai obosiţi, mai nervoşi, mai agitaţi.

Balanţă

La început de săptîmână, nativii acestei zodii vor avea parte de nişte întâlniri oficiale cu persoane de rang înalt. Numai bine, pentru că asta va atârna mult în căpătarea încrederiii. Pe finalul săptîmânii intervin probleme de nervozitate cauzate de lipsa banilor.

Scorpion

Urcaţi pe scara socială, ieşiţi din anonimat. Veţi fi răsplătit potrivit pregătirii dumneavoastră. Pe finalul săptămânii casele sănătăţii sunt afectate. Veţi avea dureri de cap, tulburări ale somnului, precum şi tulburări de gândire şi de concentrare.

Săgetător

Vă implicaţi în viaţa publică. Asta aduce importanţă şi semnificaţie veţii nativului. Mai pe la jumătatea săptămânii intervin nişte probleme. Acestea vor aduce confuzie în viaţa săgetătorului. Pe finalul săptîmânii este posibil ca o boală să recidiveze.

Capricorn

Săptîmâna debutează cu un conflict, fie cu o persoană, fie cu un proces mai vechi,. Sunteţi nevoit să interbeniţi radical pentru aplanare. Pe final de săptâmână urmează alte dezamăgiri. Vinovaţi sunt cei apropiaţi, un prieten sau chiar partenerul de viaţă.

Vărsător

Nişte schimbări bruşte intervin în viaţa dumneavoastră. De asemenea, vărsătorii au posibilitatea să acumuleze conoştinţe în următoarea perioadă. Vor primi sfaturi valoroase de la cineva, chiar s-ar putea să primească avertismente utile sau chiar să îşi completeze unele goluri din pregătirea şcolară.

Peşti

Vă îmbolnăviţi. Aveţi grijă mare la inimă, întrucât casele sănătăţii sunt afectate. Mergeţi la medic să vedeţi despre ce este vorba. În următoarea perioadă trebuie să staţi liniştiţi, nu faceşi exces de niciun fel. Pe la mijlocul săptîmânii vă vin idei cum să faceţi un ban în plus.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×