Horoscop Urania pentru perioada 1-7 februarie. Leul simte că face ceva greșit

Daniel Scripcaru   
în Horoscop
31/01/2020, 13:45
Horoscop Urania pentru perioada 1-7 februarie. Leul simte că face ceva greșit
Horoscop Urania pentru perioada 1-7 februarie

Potrivit horoscopului publicat de Urania pentru perioada 1 – 7 februarie, multe dintre zodii vor avea parte de momente plăcute în această perioadă, însă altele vor trece prin momente tensionate la locul de muncă sau vor fi obligați să dea explicații pe care nu le-ar fi dat în mod normal.

Așa arată horoscopul Urania pentru perioada 1 -7 februarie

Berbec

Începutul perioadei analizate îi găsește pe Berbeci într-o criză financiară. Aceștia vor căuta soluții pentru găsirea unei surse de venit și are șanse reale să găsească. Nativul Berbec va fi tras ănapoi de unele amintiri, care nu îl lasă să avanseze, scrie libertatea.ro. 

Taur

Taurul caută stabilitate din toate punctele de vedere. Vrea ca relația pe care o are acum să avanseze și este posibil să-și ceară în scăsătorie partenerul. Pe plan financiar acesta vrea să iasă în evidențp, așa că este posibil să demareze o afacere la carese gândește de ceva timp.

Gemeni

Gemenii trec printr-o posibilă nevoie de stabilitate și limpezire a trăirilor, a impresiilor și a reacțiilor, dar vor avea și  și multă dorință de schimbare, de abordare curajoasă a noului, de afirmare a unui spirit novator, a imaginației și capacităților speculative.

Rac

Racii vor avea parte de situații de viață speciale, care pot scoate în evidență o latură necunoscută din structura umană a unui prieten. Se anunță evenimente mai puțin obișnuite pe care nativul le va trăi alături sau din cauza unui apropiat, care îl vor obliga să mediteze asupra relațiilor pe care le are cu apropiații.

Leu

Leii pot avea un sentiment de nesiguranță, ca și cum în viața lor profesională sau în rosturile lor sociale s-ar strecura o neregulă, s-ar insinua o schimbare, de unde și un sentiment mai mult sau mai puțin difuz de neliniște, dar și dorința de a-și conserva statutul public.

Fecioară

Unii nativi vor simți dorința să se stabilizeze într-o idee, să pună bazele unui proiect, să clarifice niște principii de viață premergătoare unor decizii importante sau să facă față provocărilor destabilizatoare care le pun la încercare rezistența nervoasă și maturitatea înainte de a se orienta repede pe fondul presiunilor exterioare sau a unui termen-limită.

Balanță

Nativii vor depune un efort susținut pentru a controla evoluția unui dosar, a unui conflict care vizează o sumă de bani sau un bun patrimonial ce pare, sub impresia unor comentarii, zvonuri sau informații distorsionate, transmise de „binevoitori”, să ia o turnură defavorabilă.

Scorpion

Apar surprize legate de comportamentul unui partener sau de evoluția unui conflict; mai de grabă, va fi vorba de presimțiri și îngrijorări născute din contradicția între dorința lor de a ține o situație sub control și riscul care se conturează la orizont de a se compromite un plan, un proiect, o strategie.

Săgetător

Săgetătorul va fi implicat într-o serie de incidente neplăcute la locul de muncă care îl vor scoate din sărite. Sursa acestor enervări ar putea fi condițiile salariale care ori nu se reglementează ori spaima că noile condiții de plată preconizate îl vor dezavantaja.

Capricorn

Capricornulului i se strecoară în suflet nesiguranța. Vor avea sentimente care destabilizează o relație afectivă bănuiala sau dorința de certitudine născută din nedumeriri care nu au fost nici infirmate, nici confirmate de realitate. Totodată, apar discrete tulburări de circulație arterială.

Vărsător

Vărsătorul are chef de relaxare, de distracție, de divertisment cultural. Disponibilitate interioară pentru cochetărie, jocuri sentimentale, aventuri trecătoare. Vărsătorii, chiar și cei maturi, pot face o pasiune pentru un joc căruia îi vor dedica o bună parte din timpul lor liber în ideea de a se decupla de la stresul cotidian.

Pești

Peștii au parte de informații destabilizatoare, vești care induc îndoiala sau îngrijorarea dar care, totodată, îi împing pe cei născuți în zodia Peștilor să întrebe, să citească, să verifice pentru a nu se încrede în niște zvonuri lipsite de temei sau în niște exagerări. Nativii își îmbunătățesc capacitățile de exprimare, mai ales în public.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×