„Românii au talent”, sezonul 10! Emisiunea începe din 7 februarie la Pro TV

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
23/01/2020, 14:29
„Românii au talent”, sezonul 10! Emisiunea începe din 7 februarie la Pro TV GALERIE FOTO
Show-ul Românii au talent, aproape de start. Sursa foto - facebook

Cel de-al zecelea sezon al show-ului de divertisment „Românii au talent” va debuta vineri, 7 februarie, de la 20:30, la Pro TV. Andi Moisescu, Andra, Mihai Petre şi Florin Călinescu revin în rolurile de juraţi, iar Smiley şi Pavel Bartoş vor fi moderatorii emisiunii.

„Românii au talent”, sezonul 10!

În acest sezon, fiecare jurat şi cei doi prezentatori vor avea dreptul de a apăsa de două ori butonul auriu pentru momentele care reuşesc să îi impresioneze şi să îi convingă că merită să ajungă direct în semifinale.

Cei mai buni 10 concurenţi vor fi recompensaţi pentru performanţele lor cu un loc asigurat în semifinalele emisiunii. Ediţiile noului sezon vor fi difuzate în fiecare vineri, de la ora 20:30.

Emisiunea începe din 7 februarie la Pro TV

Românii au talent este cel mai de succes produs al PRO TV din ultimii zece ani. Show-ul a debutat în anul 2011. În mod tradițional, concursul începe în luna februarie și se termină în aprilie.

Proiectul este o franciză Got Talent dezvoltată de compania britanică Simco Limited. Marele premiu oferit pentru cel mai talentat român este de 120.000 de euro. Primul sezon, difuzat în anul 2011, a fost câștigat de rapper-ul Adrian Țuțu.

Pe locul 2 în acea ediție a fost cântărețul Narcis Iustin Ianău, un băiat cu voce de soprană. Iluzionistul Cristian Gog i-a hipnotizat pe telespectatori în sezonul difuzat în 2012 și a câștigat trofeul și marele premiu în bani.

Bruno Icobeț a câștigat sezonul 3, cu numerele sale ca dresor de câini. Al patrulea sezon a fost câștigat de Brio Sonores, al cincilea de Speedcubing, al șaselea de către cântăreața de operă Laura Bretan, care își câștigase popularitatea la ediția americană a concursului, iar al șaptelea de Lorelai Moșneguțu.

Ultimele două sezoane au fost câștigate de dansatorul și coregraful orădean Emil Rengle și Ana Maria Pantaze.

Semifinalele și finalele concurusului se transmit în direct, iar edițiile până în aceste faze ale concursului sunt înregistrate în diferite orașe din România (perioada preselecțiilor).

 

 

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×