Horoscop Urania pentru săptămâna 25-31 ianuarie 2020. Schimbări importante pentru Berbec

Bogdan Solomon   
în Horoscop
24/01/2020, 14:36
Horoscop Urania pentru săptămâna 25-31 ianuarie 2020. Schimbări importante pentru Berbec
Horoscop Urania pentru săptămâna 25-31 ianuarie 2020. Sursa foto: libertatea.ro

Dacă e vineri, Urania îți aduce noile sale predicții pentru fiecare zodie în parte. Săptămâna 25-31 ianuarie 2020 se anunță plină de schimbări, mai ales dacă ești născut sub semnul Berbecului, odată cu intrarea Lunii Negre, fenomen care influențează adesea, mai ales din punct de vedere profesional.

Urania îți spune ce surprize ți-au rezervat astrele pentru săptămâna 25-31 ianuarie 2020

De asemenea, cunoscutul astrolog îți aduce vești importante în privința vieții sentimentale. Chiar dacă anul este abia la început, dragostea nu prea pare să aibă răbdare, mai ales când la mijloc sunt sentimente reale, autentice. Astfel, poți fi tentat să duci relația voastră la un alt nivel, anunță libertatea.ro.

Berbec

Între 25 și începutul zilei de 27 ianuarie, vor apare situații neprevăzute în care te vei afla din cauza sau datorită unui prieten. Vei primi anumite informații despre cei apropiați, care te vor pune pe gânduri. Între 27 și 29 ianuarie, va fi un moment mai calm, mai împăcat, în care te vei concentra pe rezolvarea unor probleme personale sau pe anumite trăiri într-un context de compensare: izolare, somn, tihnă, meditație, visare, cufundare în amintiri. Până pe 31 ianuarie, vor exista multiple solicitări care te obosesc, enervează sau care depășesc, pentru moment, puterea ta de a le rezolva. Ca atare, vei fi foarte irascibil, stresat și nu vei suporta ironiile la adresa ta sau răstălmăcirile cuvintelor tale.

Taur

În aceste zile vei fi tentat să sfidezi riscurile și să nu ții seamă de toate sfaturile primite din partea celor apropiați, din dorința de a face unele schimbări pe plan profesional. Între 29 și 31 ianuarie, te cuprinde o stare de nemulțumire, mai mult sau mai puțin justificată, în ceea ce privește viața personală. Această stare va persista multă vreme de acum încolo, fiind alimentată de intrarea Lunii Negre în zodia Berbecului.

Gemeni

Începutul acestei perioade va fi dominat de o stare de calm în plan mintal, ca atare, vei dispune de o mobilitate intelectuală în asimilarea rapidă a noilor informații primite. Între 29 și 31 ianuarie, vor fi posibile dispute aprinse cu anumite persoane din anturajul tău. Unele prietenii vor fi spulberate, mai ales dacă vei simți că sunt întreținute doar din interes.

Rac

În primele zile ale săptămânii vei fi preocupat de găsirea unor soluții urgente în rezolvarea unor probleme legate de moșteniri sau donații. Între 29 și 31 ianuarie vor apărea motive de stres legate atât de locul de muncă, cât și de imaginea ta în societate. Vei încerca din răsputeri să contracarezi o serie de atacuri venite din partea unor parteneri de afaceri, de proiect sau de loc de muncă, care încearcă să-ți șubrezească cu orice chip demnitatea.

Leu

Nu te așteaptă un debut de săptămână tocmai bun, mai ales că va trebui să dai socoteală în instanță pentru probleme de ordin financiar. Păstrează-ți calmul și încearcă să cauți soluții pentru a pune capăt litigiului pe cale amiabilă. De asemenea, evită pe cât posibil semnarea unor contracte importante, pentru că riști să iei decizii pe baza unor impulsuri de moment, mai ales în primele două zile.

Fecioară

Vor apărea o serie de evenimente neprevăzute care riscă să îți strice buna dispoziție, legate de locul de muncă. Va trebui să duci la îndeplinire proiecte importante alături de șefi și colegi. Ca de obicei, în situații tensionate, oamenii din jur își dezvăluie laturile negative, așa că nu apleca urechea la bârfele și răutățile lor.

Balanță

Între 27  și 29 ianuarie, te vei simți foarte bine sau vei da dovadă de mare disponibilitate pentru proceduri, tratamente, regimuri și medicație. Nu-ți face griji, efectele se vor vedea în scurt timp. În plus, reușești să-ți faci timp pentru relațiile de muncă, pentru dialoguri importante cu superiorii sau colegii. Nu duci lipsă nici de noroc, așa că întâmpină această săptămână cu zâmbetul pe buze, pentru că ai toate motivele.

Scorpion

Ai parte de armonie în familie și la locul de muncă, iar această stare generală îți creează contextul ideal pentru a duce la îndeplinire proiecte amânate de foarte multă vreme. Nu ezita să pui în practică ideile care îți vin în minte, întrucât creativitatea nu te va părăsi deloc în această perioadă. Te simți inspirat și trebuie să profiți de momentele favorabile.

Săgetător

Pleci într-o călătorie importantă și tocmai acum întâmpini o serie de dificultăți. Nu te îngrijora, Universul are uneori un mod ciudat de a îți transmite că mergi pe drumul bun. Încearcă să privești înainte cu încredere și vei vedea că totul va merge ca la carte.

Capricorn

Pregătește-te pentru surprize financiare, evenimente de mai mică sau mai mare importanță ca valoare materială, dar care va produce efecte în viața de zi cu zi. De altfel, această săptămână stă sub semnul schimbărilor privind munca și salarizarea.

Vărsător

Luna va străbate zodia ta și îți va aduce o stare de bine, de energie, așa că profită din plin de aceste momente favorabile. Încearcă să pui în practică idei mai vechi, pentru că acum este momentul ideal ca ele să se materializeze. Chiar dacă înainte nu aveai încredere, acele vremuri sunt de mult apuse, așa că privește cu încredere spre viitor.

Pești

Luna Neagră va intra în zodia Berbecului și va introduce pe toată durata acestui tranzit destul de mult stres și multă dezordine generatoare de conflicte și împrejurări enervante. Acestea pot implica, de la caz la caz, salariul, pensia, indemnizația, ajutorul financiar de orice fel sau alte sume ce li se cuvin în mod legal.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×