Zina Dumitrescu, ultima dorință! Unde vrea să moară „Mama” modei românești

Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
02/03/2019, 10:48
Zina Dumitrescu, ultima dorință! Unde vrea să moară „Mama” modei românești GALERIE FOTO
Zina Dumitrescu le-a vorbit angajatilor de la azil despre ultima sa dorinta!

Starea de sănătate a Zinei Dumitrescu se înrăutățește pe zi ce trece, fapt care a făcut-o pe faimoasa creatoare de modă să vorbească despre moarte și despre ultima sa dorință. „Mama” modei românești vrea să moară în patul ei, nu la spital. Acesta este și motivul pentru care a refuzat să mai meargă la spital.

Ultima dorință a Zinei Dumitrescu este să moară în patul ei de azil, nu de spital

Zina Dumitrescu este păzită acum de angajații azilului unde locuiește de câțiva ani de zile. De mai bine de opt ani, Zina Dumitrescu îşi trăieşte bătrâneţea într-un azil din Ghermăneşti. Fosta creatoare de modă, ajunsă la 82 de ani, nu mai are nimic din strălucirea de altădată.

Şi nici măcar din starea de spirit din urmă cu câteva luni. Azi, designerul se usucă pe picioare. Nu mai acceptă hrana şi nu mai comunică aproape cu nimeni. Conducerea azilului se aşteaptă la ce e mai rău, chiar dacă analizele efectuate recent nu au relevat faptul că ar suferi de vreo boală gravă.

Zina Dumitrescu ultima dorinta
Ultima dorinta a Zinei Dumitrescu este sa moara in patul ei

În cursul serii de joi, extrem de slăbită, Zina s-a simţit din nou rău. Motiv pentru care a fost solicitată o ambulanţă la azil. Fosta creatoare a refuzat să se deplaseze la spital, aşa că medicii au fost nevoiţi să-i administreze o perfuzie în camera azilului unde stă.

”Nu pot să spun prea multe. Dar pot să vă spun că starea ei este din ce în ce mai gravă. Adică, pe zi ce trece se înrăutățește. Doar Dumnezeu știe ce se va mai întâmpla cu ea, dar merge din rău în mai rău. Noi facem tot ce putem pentru ea, îi mai punem o perfuzie, îi mai chemăm Salvarea, mai merge la spital, o aducem înapoi, dar… nu știm ce va fi. Din păcate, lucrurile se înrăutățesc rapid pentru ea… Noi sperăm să fie mai bine, dar e doar speranța…”, a declarat pentru WOWbiz.ro Ion Casian, patronul casei de bătrâni unde locuiește Zina Dumitrescu.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×