Zina Dumitrescu, în stare gravă! Mama modei românești, pe perfuzii

Raluca Ogaru    Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
28/02/2019, 19:27
Zina Dumitrescu, în stare gravă! Mama modei românești, pe perfuzii GALERIE FOTO
Zina Dumitrescu parca a renuntat sa mai lupte pentru viata ei, spun cei care o ingrijesc

Fosta creatoare de modă Zina Dumitrescu trece prin momente grele, la cămul de bătrâni unde este cazată de mai mulți ani! „Mama Zina” cum este cunoscută în show-bizz-ul românesc nu mai mănâncă de multe zile, iar cele care o țin în viață sunt doar perfuziile administrate de angajații azilului privat unde a fost dusă de fiul ei, potrivit Spynews.ro

Zina Dumitrescu trăiește cu ajutorul perfuziilor care o hrănesc în fiecare zi

Femeia ajunsă la vârsta de 83 de ani refuză să mânânce și parcă a renunțat să mai lupte pentru viața ei. Altădată în centrul atenției tuturor ziarelor și televiziunilor din România, Zina Dumitrescu s-a văzut acum singură la azil, iar fiul ei, sânge din sângele ei, se pare că nu a mai trecut de ceva vreme s-o viziteze pe cea care i-a dat viață.

Faimoasa fostă creatoare de modă Zina Dumitrescu a ajuns la începutul lunii februarie de urgență la spital! Cel care a vorbit despre evenimentele prin care a trecut Zina Dumitrescu a fost medicul Ioan Casian, patronul azilului în care este cazată fosta vedetă.

Zina Dumitrescu
Zina Dumitrescu, pe vremea cand inca mai iubea viata

„A venit salvarea, a fost adusă la spitalul Elias, unde a fost investigată și i-a fost dat un tratament. Nu se simțea bine, avea tot timpul grețuri, vomita foarte des, nu mânca în continuare, nu mănâncă nici acum…

Suntem tot timpul lângă dânsa și la concluzia asta am ajuns acum, facem tot ce este posibil să îi schimbăm starea și gândurile și felul de a comunica cu noi, în continuare. Nu știm exact ce gândește. Doctorița a spus că este pe baza depresiei tot comportamentul. Starea dânsei și felul ei de a pune problema a fost în continuare identic, nu a ajutat-o cu nimic prezența fiului dânsei.

Din contră, nu dorește să mănânce, are stări de vomă tot timpul…A venit și mult prea târziu băiatul și prezența lui nu a determinat-o pe dânsa să-și schimbe comportamentul, gândurile…A renunțat să mai lupte cu viața”, declara medicul Ioan Casian.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×