Cătălin Botezatu, despre Zina Dumitrescu: “Aș vrea să merg să o văd! Sper să nu fie pentru ultima oară”

Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
14/02/2019, 10:13
Cătălin Botezatu, despre Zina Dumitrescu: “Aș vrea să merg să o văd! Sper să nu fie pentru ultima oară” GALERIE FOTO
Catalin Botezatu vrea sa o viziteze pe Zina Dumitrescu

Cunoscutul designer Cătălin Botezatu suferă pentru Zina Dumitrescu. Veștile din ultimele zile legate de sănătatea tot mai șubredă a fostei creatoare de modă l-au dărâmat pe Cătălin Botezatu, care vrea să ajungă la ea la azil, imediat ce va putea.

Zina Dumitrescu, în vârstă de 82 de ani, se află de câțiva ani la azil, la Ghermănești, iar în ultima perioadă de timp, a slăbit foarte mult, 10 kilograme. Cătălin Botezatu, care are o relație extrem de strânsă cu creatoarea de modă, este profund marcat de situația în care se află aceasta.

Cătalin Botezatu speră să o mai prindă în viațî pe Zina Dumitrescu

”E tragic ce i se întâmplă Mamei Zina! Nu știu ce să spun, pentru că, în cazul de față, cunoscând-o atât de bine, cuvintele sunt de prisos… În perioada în care mai aveam timp, mai ieșeam cu ea la mese, împreună cu prietenele și colegele mele, încercam să îi facem viața mai frumoasă”, a declarat Cătălin Botezatu pentru wowbiz.ro.

”Nu vreau să mă gândesc la nimic rău, pentru că oamenilor buni nu trebuie să li se întâmple lucruri rele, oamenii buni trebuie să primească din partea noastră doar gânduri pozitive. De aceea, în aceste clipe, energia noastră trebuie să fie canalizată către Mama Zina. Plec din țară, din păcate, săptămâna asta, dar imediat ce am să mă întorc, aș vrea să mă duc să o văd și…sper să nu fie pentru ultima oară”, a mai spus designerul.

”Zina Dumitrescu nu vrea să mai lupte pentru viața ei”

Cel care a făcut publică starea de sănătate a Zinei Dumitrescu este medicul Ioan Casian, proprietarul azilului de bătrâni, care a spus că fosta creatoare de modă nu mai vrea să lupte pentru viața ei. Fiul ei a venit într-un târziu să-și vadă mama care îl aștepta de 3 ani, dar parcă a venit prea târziu.

catalin botezatu zina dumitrescu (4)
Catalin Botezatu o va vizita pe Zina Dumitrescu, imediat dupa ce se va intoarce in tara

Suntem tot timpul lângă dânsa și la concluzia asta am ajuns acum, facem tot ce este posibil să îi schimbăm starea și gândurile și felul de a comunica cu noi, în continuare. Nu știm exact ce gândește. Doctorița a spus că este pe baza depresiei tot comportamentul. Starea dânsei și felul ei de a pune problema a fost în continuare identic, nu a ajutat-o cu nimic prezența fiului dânsei. Din contră, nu dorește să mănânce, are stări de vomă tot timpul…A venit și mult prea târziu băiatul și prezența lui nu a determinat-o pe dânsa să-și schimbe comportamentul, gândurile…A renunțat să mai lupte cu viața”, a spus medicul Ioan Casian, la emisiunea Agenția VIP.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×