Zina Dumitrescu, de urgență la spital: A renunţat să mai lupte pentru viața ei

Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
08/02/2019, 13:51
Zina Dumitrescu, de urgență la spital: A renunţat să mai lupte pentru viața ei GALERIE FOTO
Zina Dumitrescu a fost dusa de urgenta la spital

Faimoasa fostă creatoare de modă Zina Dumitrescu a ajuns de urgență la spital! Starea de sănătate a acesteia s-a deteriorat în ultima perioadă, iar zilele trecute a ajuns la spital Elias. Cel care a vorbit despre evenimentele prin care a trecut Zina Dumitrescu în ultima perioadă este medicul Ioan Casian, patronul azilului în care este cazată fosta vedetă.

„A venit salvarea, a fost adusă la spitalul Elias, unde a fost investigată și i-a fost dat un tratament. Nu se simțea bine, avea tot timpul grețuri, vomita foarte des, nu mânca în continuare, nu mănâncă nici acum…

Zina Dumitrescu se află în pragul depresiei

Suntem tot timpul lângă dânsa și la concluzia asta am ajuns acum, facem tot ce este posibil să îi schimbăm starea și gândurile și felul de a comunica cu noi, în continuare. Nu știm exact ce gândește. Doctorița a spus că este pe baza depresiei tot comportamentul. Starea dânsei și felul ei de a pune problema a fost în continuare identic, nu a ajutat-o cu nimic prezența fiului dânsei. Din contră, nu dorește să mănânce, are stări de vomă tot timpul…A venit și mult prea târziu băiatul și prezența lui nu a determinat-o pe dânsa să-și schimbe comportamentul, gândurile…A renunțat să mai lupte cu viața”, a spus medicul Ioan Casian, la emisiunea Agenția VIP.

Zina Dumitrescu
Zina Dumitrescu nu vrea sa mai manance

“În ultima perioadă, a slăbit destul de mult, în jur de 10 kilograme. La ora actuală, dânsa mănâncă cam jumătate sau sunt zile în care mănâncă şi mai puţin decât o jumătate din meniul nostru, zilnic! Pofta de mâncare a dânsei, precum şi dorinţa ei de a mânca nu mai este la fel de mare cum era acum două-trei luni. În continuare, noi suntem alături de dânsa şi vrem să facem să fie bine, dar nu vrea. E o perioadă mai grea pentru dânsa şi refuză”, a mai declarat Ioan Casian.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×