Zina Dumitrescu nu mai vrea să audă de fiul său

Maria Cristina    Ana Chivu   
în Stiri mondene
15/10/2018, 00:00
Zina Dumitrescu nu mai vrea să audă de fiul său GALERIE FOTO
Zina Dumitrescu nu vrea să mai audă de fiul său

Creatoarea de modă Zina Dumitrescu nu vrea să-și sune fiul și nici măcar nu mai întreabă de acesta. Se pare că demnitatea acesteia a preluat controlul, așa că nu va mai insista să-l caute dacă acesta nu vrea.

Mama Zina, așa cum este cunoscută în lumea modei, se află la un azil de lux de lângă București. După ce fiul a internat-o acolo, nu s-a mai interesat de starea sa de sănătate sau de cea psihică. Se pare că Zina Dumitrescu s-a săturat de relația distantăpe care o are cu copilul ei, așa că s-a hotărât să nu-l mai caute.

Zina Dumitrescu, despre fiul său pe care vrea să-l uite

Creatoarea de modă, Zina Dumitrescu, are 82 de ani și este internată în azil. Din păcate, femeia nu are o bătrânețe liniștită și relaxată așa cum a sperat. Ceea ce o doare cel mai tare este faptul că fiul ei nu îi mai dă niciun semn. După ce băiatul a internat-o la Ghermănești, comuna Snagov, nu i-a mai lăsat niciun mesaj și nici nu a mai întrebat de ea. Cunoscuta creatoarea este pe mâini bune, este îngrijită foarte bine și i se acordă atenție cât trebuie.

Ion Cassian, cel care a inaugurat casa de bătrâni în care se află a încercat să îi dea mai multe semne lui Cătălin Negreanu, băiatul Zinei. “Unii câștiga un copil, eu m-am ales cu o mama. Cam așa stă situația la noi. De ani de zile, de 3-4, nici nu mai știu de când, fiul mamei Zina nu a mai dat nicio veste. Nu îi telefonează, nu o vizitează, nu se interesează de ea și nu îi plătește întreținerea la azil. Eu am căminul de 10 ani, dar in 10 ani acesta este singurul caz de abandon.

Este adevărat ca au mai fost situații la noi la cămin când rudele nu au avut bani să acopere cheltuielile, dar au gasit întelegere și au achitat când s-au redresat financiar. Acesta nu este un business pe obiecte, ia aia si dă-mi atât pe ea, este cu ființe, cu oameni, cu suflete, si atunci trebuie să fim delicați și să avem înțelegere. Despre fiul mamei Zina nici nu știu ce sa zic. Nu raspunde la telefon, nu vine.

Nu știu, poate o fi plecat în altă țară, în Elveția, la iubita lui, dar și așa dupa atata timp tot treci pe la mama ta sa o vezi. Ăsta e abandon, da, un abandon al unui copil fața de părintele său”, a declarat Ioan Cassian pentru Wowbiz.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×