Soluția angajaților unui azil pentru a-i bucura pe bătrâni: ” E plăcut să-l vezi plimbându-se pe aici”

Alexandra Chivu   
în Instant Articles
11/11/2018, 11:53
Soluția angajaților unui azil pentru a-i bucura pe bătrâni: ” E plăcut să-l vezi plimbându-se pe aici”
Soluția angajaților unui azil de bătrâni pentru a-i înveseli este ingenioasă

Angajații unui azil au gasit o soluție prin care îi pot bucura pe bătrâni. Unele azile nu sunt tocmai locuri în care oamenii care rămân în grija nimănui se pot bucura de ultimele zile din viața lor, însă, există și unele în care angajații se îngrijesc nu numai de ei, ci și de fericirea lor. Printre acestea se află un cămin din Belgia. Oamenii știu că, pentru a suplini grijile oamenilor, amintirile care-i năpădesc și dorul de persoanele dragi lor, trebuie să facă ceva. Astfel, angajații azilului de bătrâni au adus un animal care să le aducă un zâmbet pe buze bătrânilor suferinzi. De altfel, porcușorul adus de ei este folosit în scop terapeutic. Pe numele lui, Gust, făcând parte dintr-o rasă mică, nedepășing 20 de kilograme, aduce multă fericire plimbându-se pe la toți oamenii din azil.

Totodată, oaspetele necuvântător nu se simte constrâns iubind bătrânii din Ghent, ci dompotrivă, Gust adoră rolul său din prezent. Un pacient a admis că e plăcut să vezi un porcușor plimbându-se peste tot. De asemenea, acesta a mai precizat și că oamenii nu numai că îl iubesc, ci și vorbesc cu el. ”E plăcut să-l vezi plimbându-se pe aici. Oamenilor le place să-i vorbească. E drăgălaș și e obișnuit cu oamenii”, a spus un pacient.

Iată soluția angajaților unui azil pentru a-i bucura pe bătrâni. ”E dresat să stea în casă”

solutia angajatilor dintr-un azil de batrani din belgia pentru a-i invveseli pe oameni este de-a dreptul ingenioasa
În fotografie este surprins un bătrân fericit că se află la un azil de bătrâni

De menționat este că Gust nu a fost prima alegere a angajaților căminului de bătrâni. În căutarea oamenilor de a găsi un animal pentru a-i înveseli pe pacienți, prima soluție a fost un cățel. Însă, legea din Belgia cere ca animalul să fie luat acasă în weekend de cineva. În schimb, porcușorul poate sta în curte, într-un țarc.

El este Gust, purcelușul care a fost adus pentru a-i bucura pe vârstnicii unui azil din Belgia.

Pentru a clarifica unele aspecte, îngrijitorul azilului a venit cu detalii. ”E dresat să stea în casă. Îşi face nevoile în litiera din ţarcul lui. Aici, în interior, n-o să-şi facă nevoile niciodată. E foarte curat”, a precizat îngrijitorul căminului de bătrâni din Belgia.

Purcelușul Gust (Captură Știrile PRO TV)
Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×