Zeci de blocuri din București, fără apă caldă și căldură! O avarie a pus Capitala pe butuci

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
07/12/2019, 10:46
Zeci de blocuri din București, fără apă caldă și căldură! O avarie a pus Capitala pe butuci GALERIE FOTO
Mii de bucureșteni stau în frig. Sursa foto - facebook

Zeci de blocuri din București au rămas fără apă caldă și căldură! Astfel, câteva mii de oameni de pe mai multe strazi si bulevarde din Capitala nu beneficiază inca de sambata seara, de cele două servicii, din cauza unei avarii la reteaua de termoficare.

Zeci de blocuri din București, fără apă caldă și căldură!

Potrivit Termoenergetica Bucuresti, furnizarea agentului termic se va relua la ora 15.00. Compania Municipala Termoenergetica Bucuresti SA a anuntat oprirea agentului termic, pentru remedierea avariilor.

Acestea au aparut in reteaua de termoficare pe Bulevardul Basarabia, Bucovina, Bulevardul Nicolae Grigorescu. In aceste zone nu este nici apa calda, nici caldura de vineri de la ora 14.00 si se preconizeaza ca avaria va fi remediata sambata la ora 15.00, cand se va relua furnizarea agentului termic.

O avarie a pus Capitala pe butuci

Si pe strazile Mizil, Prevederii, Perisorului – camin TMUCB sunt anuntate avarii de vineri noaptea, de la ora 23.00, iar oamenii nu au caldura. In aceste zone, Termoenergetica estimeaza ca problema va fi remediata pana la ora 12.00.

Lucrul acesta se întâmplă la doar câteva zile după ce zeci de bucureșteni au protestat cu ligheane în fața Primăriei Capitalei. Protestul a avut loc ca reacție a faptului că locuitorii din mai multe sectoare din București s-au plâns de lipsa apei calde și a căldurii.

Protestul a fost anunțat chiar pe pagina de Facebook a primarului. Cetățenii au stabilit totul în timpul comentariilor de pe contul Gabrielei Firea. „Și să o obligăm pe Gabriela Firea să ne vadă.

Și să își dea seama că nu administrează un oraș din Monopoly, ci unul real, cu oameni reali, care au nevoi de bază cât se poate de reale”, se arată în mesajul organizatorilor protestului cu ligheane.

Mai mulți participanți au spus că vor ca municipalitatea să investească în cele necesare și să renunțe la cheltuielile cu vouchere sau târguri.

„Am venit să îi spun doamnei primar Firea că nu mai trebuie să cheltuiască banii publici, milioane de euro pe târguri de Crăciun, pe beculețe, pe vouchere și alte prostii. Trebuie să investească în RADET, în transportul în comun și în infrastructură”, a declarat o participantă la protest.

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×