OFICIAL! Radet a anunțat că dă drumul la căldură! Gabriela Firea garantează pentru instalație

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
29/10/2019, 18:48
OFICIAL! Radet a anunțat că dă drumul la căldură! Gabriela Firea garantează pentru instalație GALERIE FOTO
Gabriela Firea spune că Radet este pregătit să furnizeze apă caldă. Sursa foto - facebook

A devenit oficial! Radet a anunțat că dă drumul la căldură! Chiar primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat că bucureştenii vor avea apă caldă şi căldură, precizând că furnizarea agentului termic poate începe. „Bucureştenii vor avea apă caldă şi căldură (…). Putem începe furnizarea agentului termic fără probleme”, a spus Firea la comandamentul privind pregătirile pentru sezonul rece.

Radet a anunțat că dă drumul la căldură!

Edilul Capitalei a mai menţionat că în ultimii 3 ani au fost făcute investiţii în reţeaua de termoficare. „Am fost cu plata la zi a subvenţiei. Bucureştenii nu au de ce să se teamă că nu vor avea căldură în această iarnă”, a subliniat Firea. De altfel, primarul general al Bucureștiului a solicitat urgentarea probelor încă de săptămâna trecută atunci când Radet a anunțat că a finalizat lucrarea de înlocuire a aproximativ 600 de metri liniari de conductă Dn 400 în strada Câmpia Libertăţii din Sectorul 3 al Capitalei.

Între timp s-a terminat și racordarea tronsonului înlocuit, iar în zilele următoare vor fi executate manevrele de punere în funcţiune şi lucrările de aducere a carosabilului la starea iniţială. ”Reamintim că aceste intervenţii fac parte atât din planul regiei autonome de reabilitare a conductelor, cât şi din acordurile – cadru pentru lucrările de primă urgenţă ce au în vedere schimbarea a 27 kilometri de reţea în decurs de doi ani. O noutate este faptul că, după o perioadă de nouă ani, RADET Bucureşti execută lucrări cu societăţi comerciale”, a transmis RADET.

Gabriela Firea garantează pentru instalație

De altfel, lucrările se vor desfăşura pe toată perioada sezonului de încălzire, fără a fi însă afectată furnizarea agentului termic către clienţi. Probele la cald pentru consumatorii de tip urban din Capitală, având în vedere prognoza meteo care anunţă temperaturi în scădere pentru zilele următoare s-au și desfășurat. Potrivit unui comunicat de presă transmis de RADET, furnizarea agentului termic pentru încălzire va fi făcută în momentul în care temperaturile medii se vor încadra în limitele prevăzute de lege.

Mai concret, este nevoie de „înregistrarea, timp de 3 zile consecutiv, între orele 20.00-6.00, a unor valori medii zilnice ale temperaturii aerului exterior de +10º C sau mai mici”.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×