X Factor nu mai are licență în România! Emisiunea nu va mai continua pe Antena 1

Raluca Ogaru    Claudiu Ilie   
în Stiri de ultima ora
28/02/2019, 18:34
X Factor nu mai are licență în România! Emisiunea nu va mai continua pe Antena 1 GALERIE FOTO
X Factor, scos din grila de programe a Antenei 1

Conducerea Antena 1 a hotărât să scoată din grila de programe celebrul concurs de talene X Factor! Reprezentanții postului de televiziune au precizat pentru Paginademedia.ro că dețin în continuare contractul pentru show, dar că nu se poate spune dacă emisiunea va mai continua cu un nou sezon în acest an.

X-Factor iese din grila de programe a Antenei 1

Paginademedia.ro scrie însă că X-Factor nu va mai avea un nou sezon, deoarece postul de televiziune nu a semnat un nou contract de licență pentru program.

Fanii emisiunii s-au bucurat de formatul respectiv timp de șapte ani, opt sezoane, iar pe la masa juraților s-au perindat nouă jurați! De la început, formatul X-Factor a fost cumpărat de Antena 1 pentru a se bate de la egal la egal cu Vocea României, de Pro TV, însă lupta a fost pierdută de cele mai multe ori de postul Antena 1.

X Factor
Antena 1 nu a mai prelungit licenta pentru concursul de talente X Factor

În jumătate din sezoane, X-Factor a fost pus chiar la bătaie directă cu Vocea României de pe Pro TV. De fiecare dată, emisiunea de la Antena 1 era depășită cea de la Pro TV. De multe ori, emisiunea X-Factor a fost bătută chiar și de filme difuzate chiar și în reluate: numai Curierul Jason Statham i-a bătut de câteva ori.

Juriul s-a schimbat de patru ori de la lansare până în ultimul sezon! X-Factor a avut nouă jurați: Paula Seling, Adrian Sână, Mihai Morar, Dan Bittman, Cheloo, Delia, Ștefan Bănică, Horia Brenciu și Carla’s Dreams.
Delia a fost cel mai longeviv jurat, mai exact șapte sezoane din opt.

Show-ul a avut două perechi de prezentatori: Răzvan și Dani – șapte sezoane; Mihai Bendeac și Vlad Drăgulin – un sezon. Din opt sezoane de X Factor, doar patru și jumătate au fost în competiție directă cu Vocea României.

Prima confruntare directă a fost în toamna lui 2014. A continuat în 2015, 2016 și 2017. În 2018, emisiunea s-a mutat duminica, apoi marțea și, în final, s-a întors vinerea, la bătaie cu Vocea României. S-a mutat în tot felul de zile, însă fără mare rezultat în audiențe. A fost sâmbăta, duminica, vinerea (cele mai multe sezoane) și chiar marțea.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×