George Vintilă, noul concurent de la Asia Express, pe Antena 1. De când îl poți vedea

Raluca Ogaru    Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
27/02/2019, 15:57
George Vintilă, noul concurent de la Asia Express, pe Antena 1. De când îl poți vedea GALERIE FOTO
George Vintila se alatura emisiunii Asia Express

Lista vedetelor care se întrec la emisiunea Asia Express se mărește! Ultimul sosit este chiar George Vintilă, care se pare că îl va schimba pe Cosmin Seleși, după ce acesta s-a accidentat destul de urât la picior, fiind nevoit să se retragă și să-l lase singur pe Șerban Copoț.

George Vintila pășește le Calea Elefantului, în Asia Express

Margherita de la Clejani a fost nevoită se se retragă și ea, după ce a făcut o infecție la rinichi, iar Iuliana Luciu, colega Margăi, a părăsit și ea competiția, însă cu regret. ”Pentru mine Asia Express Romania încă nu s-a încheiat, deși am părăsit competiția, voi trăi emoțiile celorlalți concurenți din postura de telespectator.

Am avut șansa în Asia Express să lucrez cu cei mai buni profesioniști, din păcate ei sunt în spatele camerelor și voi nu prea aveți cum să-i vedeți. Le mulțumesc încă o dată, deși mulțumirile repetate știu că plictisesc, vin din toată inima și recunoștința mea. În privința mesajelor… vă înțeleg dezamăgirea.

George Vintila Asia Express
Marga si Iuliana au parasit emisiunea Asia Express

Vreau să știți că Marga a fost cu adevărat la limita fizică. Recunosc că nici eu nu am crezut-o, pentru că deși era bolnavă, Marga se manifesta destul de zgomotos. Eu, de exemplu, când sunt bolnavă, nici „miau” nu pot să spun. Nu sunt medic și chiar nu aveam cum să evaluez pe moment starea ei reală de sănătate”, a scris Iuliana Luciu.

Ediția de marți, 26 februarie, a adus și vești bune, dar și nefericire pentru vedetele din „Asia Express”. În timp ce Anca Sigartău și Teodor, fiul ei, au reușit să rămână în competiție, deși au ieșit pe ultimul loc la cursa pentru eliminare, pentru Șerban Copoț și Cosmin Seleși lucrurile au stat foarte prost.

După accidentarea suferită de prezentatorul de la „Te cunosc de undeva”, acesta a fost nevoit să petreacă o zi și o noapte în spital, timp în care Șerban a trebuit să concureze de unul singur și să ducă la bun sfârșit probele dificile și obositoare. Unde mai pui că o bucată de drum a trebuit să care și rucsacul colegului de echipă. Din fericire, lucrurile s-au terminat cu bine, căci Copoț s-a clasat pe primul loc în cursa pentru ultima șansă. Vedetele pășesc acum pe pământ indian, un tărâm misterios, plin de spiritualitate!

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×