Wizz Air suspendă toate zborurile de la Timişoara, Craiova şi Sibiu. Decizia se aplică până la 1 mai

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
24/03/2020, 13:05
Wizz Air suspendă toate zborurile de la Timişoara, Craiova şi Sibiu. Decizia se aplică până la 1 mai GALERIE FOTO
Wizz Air a închis toate operațiunile de pe 3 aeroporturi. Sursa foto - hepta.ro

A devenit oficial! Compania aeriană Wizz Air nu a mai ezitat și a decis să suspende toate zborurile de la Timişoara, Craiova şi Sibiu. Astfel, transportatorul low-cost a anunţat că începând cu data de 25 martie, ora locală 00.00 nu va mai exista nicio operațiune din cele 3 aeroporturi.

Wizz Air suspendă toate zborurile de la Timişoara, Craiova şi Sibiu

Decizia se aplică până la 1 mai. Compania a precizat că măsurile sunt luate ca urmare a restricţiilor din partea autorităţilor române cu privire la circulaţia cetăţenilor străini în România în cadrul eforturilor de limitare a epidemiei de coronavirus.

”Toate celelalte operaţiuni din România (Bucureşti, Cluj-Napoca, Iaşi, Suceava, Constanţa, Tîrgu Mureş şi Satu Mare) rămân active, dar cu restricţiile impuse de diferitele ţări către care Wizz Air operează de pe aeroporturile respective”, arată un comunicat al companiei.

Decizia se aplică până la 1 mai

De remarcat că absolut toți pasagerii cu rezervări afectate de suspendarea zborurilor vor fi informaţi automat prin e-mail dacă au rezervat direct pe wizzair.com sau prin aplicaţia pentru mobil.

”Clienţii vor primi automat în contul de client WIZZ 120% din valoarea achitată pentru călătorie, sumă care poate fi folosită în următoarele 24 de luni pentru achiziţia de produse şi servicii Wizz Air.

Pasagerii pot alege rambursarea banilor – care va dura mai mult – şi vor fi informaţi despre paşii necesari pentru un transfer bancar sau transferul către un card bancar printr-un e-mail separat.

În acest caz, clienţii vor putea primi doar 100% din suma achitată iniţial. Pasagerii care şi-au făcut rezervările prin intermediul agenţiilor de turism – inclusiv agenţiile de turism online – trebuie să ia legătura cu agenţia de unde şi-au cumpărat biletele”, spun reprezentanţii Wizz Air.

Mai mult de atât, transportatorul aerian low cost a transmis că siguranţa şi binele pasagerilor şi ale echipajului rămân principalele priorităţi ale companiei.

Wizz Air oferă mai mult de 700 de rute de la 25 de baze, ce asigură conexiunea între 155 de destinaţii din 45 de ţări. 40 de milioane de pasageri au călătorit cu Wizz Air în 2019. Compania operează o flotă de 121 de aeronave Airbus.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×