Vulpița și Viorel vor să se despartă! Anunțul care i-a făcut să viseze frumos pe fanii femeii

Daniel Scripcaru   
în Stiri mondene
12/02/2020, 16:14
Vulpița și Viorel vor să se despartă! Anunțul care i-a făcut să viseze frumos pe fanii femeii
Vulpița și Viorel vor să se despartă.

Vulpița și Viorel se pare că sunt pe cale să se despartă! Cel puțin așa susține tânăra soție, într-o filmare postată pe Internet, dar în care apare și consoarta sa, Viorel. Fanii de pe TikTok au rămas muți de uimire!

Vulpița și Viorel vor să se despartă

Cei doi amorezi au devenit celebri peste noapte, după ce au apărut la emisiunea Acces Direct, de la Antena 1. Se întâmpla în urmă cu o lună de zile. În tot acest timp, viața lor s-a schimbat radical.

Celebritatea se pare că li s-a urcat la cap i vor să se despartă. Vulpița și-a făcut cont de TikTok, unde este foarte activă. Recent, aceasta și-a șocat fanii, după ce a anunțat că urmează să divorțeze de soțul ei. „Vezi că eu divorțez de soțul meu! Care vreți să mă luați?”.

Părinții îi primesc acasă, numai să nu se mai facă de râs la televizor

Viorel, poznaș din fire, însă, le făcea semne urmăritorilor dând de înțeles că nu este adevărat ce spune soția lui. Vulpița părea însă hotărâtă în ceea ce privește decizia de a se despărți de soțul ei. „Ba da, minte, și el vrea pe alta” a spus tânăra lăsând parcă să se înțeleagă că și ea își dorește un alt bărbat.

Doar timpul ne va demonstra dacă Vulpița a vorbit sau nu serios. Până atunci însă, cei doi se plimbă peste tot și participă la multe ediții ale respectivei emisiuni. Publicul nu se mai satură de ei, dar nici ei de public.

Adoră să fie în centrul atenției și prinși cu următoarea emisiune, tinerii au uitat să mai muncească în folosul comunității, așa că…au rămas fără ajutor social. Mai mult, au uitat și de copilul pe care îl au împreună și pe care  reprezentanții de la Protecția Copilului l-au încredințat bunicilor.

Bătrânii își urmăresc odraslele la televizor și au declarat că îi vor primi pe Viorel și pe Veronica acasă, numai să nu mai apară la TV, să se facă de râs.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×