Erno Varga de la Românii au talent, felicitat de Soția Vulpița. Cine este, de fapt, concurentul care a primit Golden Buzz de la Andi Moisescu

Daniel Scripcaru   
în Stiri mondene
08/02/2020, 13:21
Erno Varga de la Românii au talent, felicitat de Soția Vulpița. Cine este, de fapt, concurentul care a primit Golden Buzz de la Andi Moisescu
Erno Varga de la Românii au talent, felicitat de Soția Vulpița. Sursa foto: clik.ro

Erno Varga, primul concurent de la Românii au Talent care a primit Golden Buzz, a primit sute de felicitări, după momentul sublim de pe scena faimoasei emisiuni care a revenit vineri seara la Pro TV cu al 10-lea sezon.

Erno Varga de la Românii au talent, felicitat de Soția Vulpița

Printre sutele de mesaje primite de Erno Varga se numără și cel al celebrei de-acum Soția Vulpița, care l-a felicitat pentru momentul de a Românii au talent.

“Cel mai bun moment al serii! Ai făcut cea mai bună alegere, Andi! Felicitări și sper să câștige «Românii au talent»”.

Erno Varga a primit Golgen Buzz de la Andi Moisescu

“Prefer să îl văd pe acest om cântând de 1.000 de ori decât să văd cum plânge Vulpiția și celălalt individ (nu îi știu numele). Bravo!!! Felicitări! #mandrucasuntOradean #ErnoVarga”.

“Robert, am fost în Oradea, oamenii m-au primit frumos și am plâns când am plecat. Orădenii, oameni frumoși” sunt trei dintre comentariile care au apărut pe pagina oficială de Facebook a emisiunii de la Pro TV.

Povestea lui Erno Varga este una tristă, dar se pare că are un final fericit. Are 31 de ani și a crescut în orfelinat până la vârsta de 18 ani, când s-a trezit în stradă. Și-a căutat de muncă, a lucrat în mai multe locuri, iar acum este spălător de vase la un restaurant.

După cum recunoaște chiar el, proprietarul restaurantului l-a motivat să fie un om mai bun. Erno Varga s-a îndrăgostit prima dată de muzică când a ascultat operă. El cântă la pian, cântă și cu vocea, deși nu are studii de specialitate.

De vineri noaptea, după apariția de la “Românii au talent” 2020, viața lui Erno Varga se pare că se va schimba în bine. Juriul a fost înmărmurit de vocea sa, iar cel mai fascinat a fost Andi Moisescu, care nu a ezitat să apese celebrul buton galben care l-a pus pe concurent direct în semifinalele Românii au talent.

“Am împrumutat de la colega mea vestita piele de găină. Trebuie să mergi exact acolo unde meriți”, a spus Andi Moisescu.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×