Cine este Soția Vulpița, de fapt. Veronica Stegaru apare aproape zilnic la Acces direct

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
01/02/2020, 15:28
Cine este Soția Vulpița, de fapt. Veronica Stegaru apare aproape zilnic la Acces direct
Soția Vulpița, tânăra din Vaslui devenită celelbră peste noapte. Sursa foto: b1.ro

Întreaga suflare a lumii showbiz-ului românesc a fost luată prin surprindere de apariția Veronicăi Stegaru, cunoscută publicului larg sub numele de Soția Vulpița. Șireată și alunecoasă asemenea animalului cu care a fost comparată, aceasta i-a cucerit imediat pe telespectatorii emisiunii Acces Direct. Puțini știu, însă, ce viață ducea năbădăioasa tânără din Blăgești, județul Vaslui, înainte ca aventurile sale să fie intens mediatizate.

Soția Vulpița locuia cu socrii și nu îndrăznea să viseze la celebritate

Chiar dacă acum se bucură de un real succes și reușește să atragă toate privirile bărbaților, datorită ținutelor provocatoare și machiajului pentru care optează, Soția Vulpița nu a fost întotdeauna la fel de cochetă. Pe vremea când locuia împreună cu socrii, aceasta era o fată inocentă, cu părul nearanjat și haine lejere, specifice mediului rural.

Odată cu participarea în emisiunea prezentată de Mirela Vaida, putem spune că tânăra a început o nouă viață. Transformată din cap până în picioare, Veronica Stegaru a uitat că este femeie măritată și a dansat de mama focului pe manele atât în studioul lui Tzancă Uraganul, cât și într-un club de profil din Capitală.

De cealaltă parte, Viorel nu o duce nici el tocmai rău din acest punct de vedere. Nenumăratele infidelități pe care este nevoit să le îndure au făcut ca bărbatul să devină un personaj al show-urilor de tip tabloid. De altfel, cei doi nu par dispuși să renunțe prea curând la traiul din București, chiar dacă fetița lor este momentan în grija bunicilor.

Veronica și Viorel trăiesc din ajutorul social

Judecând după viața pe care o duceau în comuna vasluiană, nu e de mirare că Vulpița și Viorel nu își doresc să piardă statutul de vedete. Veronica și partenerul său de viață au dezvăluit că nu au o relație foarte strânsă cu munca, motiv pentru care trăiesc doar din ajutorul social acordat de statul român.

De altfel, întreg circul făcut la televizor de cei doi ar putea să o afecteze pe fetița lor, întrucât reprezentanții Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Vaslui s-au interesat deja de soarta ei. Bunica a fost nevoită să declare pe propria răspundere că poate avea grijă de micuță.

Soția Vulpița, îndrăgostită de Jador. Vrea să participe la Puterea Dragostei

În timp ce copila este în pericol să ajungă pe mâna autorităților statului, Vulpiței „i s-au aprins câlcâiele” după Jador, unul dintre cei mai râvniți bărbați de la Puterea Dragostei. Atât de tare, încât tânăra este gata să se înscrie în competiție pentru a-i cuceri și, de ce nu, pentru a-i deveni soție.

„M-a sunat aseară Vulpița, că vrea să vină pentru mine la Puterea Dragostei. Nu înțeleg de unde are numărul meu fata asta. Eu sunt Vulpița. Cine-i mă Vulpița. Mi-a zis să scriu pe Youtube”, le-a povestit Jador fanilor săi.

Am scris pe Youtube cine-i Vulpița și m-a bușit un râs. Cum vrea Vulpița să vină la Puterea Dragostei pentru Jador. Vulpițo, te aștept la Puterea Dragostei să ne căsătorim, acum ai numărul meu, ne întâlnim în afară facem numai rele, ne căsătorim”, a mai spus acesta.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×