Scene incredibile la Acces direct, de la Antena 1. Mirela Vaida a dat afară din platou o profesoară

Dan Suta   
în Stiri mondene
28/09/2019, 09:26
Scene incredibile la Acces direct, de la Antena 1. Mirela Vaida a dat afară din platou o profesoară
Mirela Vaida a fost nevoită să dea afară un invitat de la Acces direct. Sursa foto: Antena 1

O profesoară de la un liceu tehnologic din Capitală a înfuriat-o pe Mirela Vaida, prezentatoarea emisiunii „Acces direct” de la Antena 1. Cadrul didactic a explicat că vrea să dețină permis de port-armă ca să se apere de părinții care vin la școală extrem de agresivi. Momentan, aceasta deține un permis pentru pistoale neletale, dar vrea să dețină unul și cu gloanțe letale pentru autoapărare.

Mirela Vaida versus o profesoară cu gândiri extremiste

Profesoara a fost chemată la Acces direct să explice de unde i-au venit astfel de idei. La un moment dat în emisiune, discuția a degenerat, iar prezentatoarea Mirela Vaida a fost nevoită să o dea afară pe femeie. Mihaela Ciuc a explicat în fața unei țări întregi, fără nicio jenă, că ar utiliza oricând un pistol cu gloanțe letale pentru a se apăra de părinții furioși care vin cu tot felul de nemulțumiri la școală.

Cearta a devenit mai aprinsă în momentul în care profesoara Ciuc a insinuat că părinții cresc niște infractori, lăsând să se înțeleagă că toți elevii de la liceul tehnologic din București unde predă ea ar fi niște delincvenți. Mirela Vaida a invitat-o în acel moment să plece din platoul de televiziune.

mirela vaida
Momentul în care profesoara se îmbracă și pleacă de la studioul Antenei 1. Sursa foto: spynews.ro

Profesoara Ciuc: „Dumneavoastră ați creat delincvenți”

„Doamna profesor, cu tot respectul, nu puteţi să le spuneţi părinţilor că noi creăm delincvenţi pentru că ei reacţionează când le discriminaţi copilul”, i-a spus Mirela Vaida Mihaelei.

„M-aţi acuzat că eu creez delincvenţi, nu eu i-am creat, dumneavoastră i-aţi creat. Vreau să vorbesc, dacă nu mă ridic şi plec”, i-a spus în replică profesoara. „Dar chiar vă rog să ieşiţi. Vă rog să-i închideţi lavaliera. La revedere. Vă rog foarte mult. Nu vă permit să le spuneţi oamenilor din ţara asta că creează delincvenţi. Vă rog să ieşiţi afară acum. Din punctul meu de vedere, ministrul Educaţiei trebuie să ia o atitudine”, a continuat Mirela Vaida extrem de iritată, scrie spynews.ro.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×