Mirela Vaida, după ce a revenit la Acces Direct. Prezentatoarea TV, dezvăluiri despre viața personală

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
27/09/2019, 12:30
Mirela Vaida, după ce a revenit la Acces Direct. Prezentatoarea TV, dezvăluiri despre viața personală
Mirela Vaida s-a întors la cârma emisiunii „Acces Direct”. Sursa foto: click.ro

Mirela Vaida a revenit pe platourile de filmare după ce o perioadă s-a axat pe viața de familie. Prezentatoarea s-a întors la emisiunea „Acces Direct” difuzată la Antena 1 și a dezvăluit cum îmbină meseria de mamă cu cea profesională. Vedeta a mărturisit că are un bebeluș cuminte și momentan nu a apelat la o bonă. 

Mirela Vaida s-a întors la „Acces Direct”. Cum îmbină serviciul cu meseria de mamă

Mirela Vaida s-a întors din concediul de creștere copil și a revenit la cârma emisiunii „Acces Direct”. Prezentatoare TV nu este străină de emisiunea de la Antena 1. Vedeta a mai prezentat emisiunea din primăvara lui 2017 până la începutul anului 2018, moment în care Simona Gheorghe a încheiat concediul de creștere copil și a revenit la „Acces Direct”.

Prezentatoare TV Mirela Vaida a mărturisit cum îmbină viața de televiziune cu cea personală. Vedeta este mama a trei copii, iar cel mai mic dintre ei, Tudor Ștefan, are numai cinci luni fiind alăptat exclusiv. „La mine e bine, am un copil bun. Ăsta care vine neprogramat e așa ca o boare, nici nu îl simți prin casă. El este alăptat exclusiv. El vrea să mănânce numai de la mami, nu mănâncă altceva între 2 și 8, cât sunt eu la Acces Direct. Are un degețel pe care îl bagă în gură și i-am mai luat jucării. Toată noaptea mă lasă să dorm, dar este dependent de mine”, a povestit Mirela Vaida.

Mirela Vaida alăptează în pauzele de filmare
Prezentatoarea TV Mirela Vaida a povestit cum îmbină viața personală cu cea profesională. Sursa foto: puterea.ro

Prezentatoarea TV nu vrea să apeleze momentan la o bonă

„Soțul mi-a adus copilul la platou să îl alăptez. Îmi era ușor să iau o bonă să vină cu mine la emisiune, dar sunt multe de făcut, subiecte grele, n-ai cum să stai cu un copil pe care îl poți auzi din platou. Dacă copilul stă singur acasă, cu frații lui, e mai bine”, a mai spus vedeta, potrivit Cancan. Mirela Vaida în vârstă de 37 de ani are trei copii: Carla (4 ani), Vladimir (3 ani) și micuțul Tudor.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×