Mirela Vaida, noua prezentatoare Acces Direct! Anunțul a venit la o zi după ce Simona Gherghe a renunțat la emisiune

Alex Năstase   
în Stiri mondene
17/08/2019, 13:11
Mirela Vaida, noua prezentatoare Acces Direct! Anunțul a venit la o zi după ce Simona Gherghe a renunțat la emisiune GALERIE FOTO
Mirela Vaida va prezenta din toamnă emisiunea Acces Direct. Sursa foto - facebook

Mirela Vaida este noua prezentatoare a emisiunii Acces Direct! Vorbim, de fapt, despre o revenire în cadrul show-ului, Vaida urmând să își reia postul din toamnă. Anunțul a fost făcut la doar o zi după ce ce Simona Gherghe a precizat că nu va mai prezenta emisiunea. Curios este faptul că actuala gazdă a show-ului, Cristina Cioran, nu a mai fost preferată de șefii trustului. Nici ea nu va mai fi prezentatoare din toamnă.

Mirela Vaida, noua prezentatoare Acces Direct!

Mirela Vaida nu este deloc străină de emisiunea Antenei. Aceasta a mai prezentat Acces Direct din primăvara lui 2017 până la începutul lui 2018, când Simona Gherghe revenea din concediul de maternitate. Acum este rândul Mirelei Vaida să revină din concediul de maternitate ca moderatoare Acces Direct. Vă readucem aminte că în ultimul sezon, Simona Gherghe, aflată într-un nou concediu de maternitate, pentru cel de-al doilea copil, a fost înlocuită de actrița Cristina Cioran.

„Am primit cu surprindere şi bucurie propunerea de a fi noul prezentator Acces Direct! Eram pregãtitã şi îmi doream de ceva timp sã mã întorc la viaţa profesionalã, la emisiunile live, la adrenalina pe care televiziunea şi, mai ales, emisiunile zilnice, ţi le oferã! Nu am cum să nu mă bucur. Este o provocare şi sper să reuşim tot ceea ce ne propunem”, a spus Mirela Vaida.

Mirela Vaida, noua prezentatoare Acces Direct! Mirela Vaida
Mirela Vaida revine în show-ul Acces Direct. Sursa foto – facebook

Anunțul a venit la o zi după ce Simona Gherghe a renunțat la emisiune

Simona Gherghe, aflată în concediu de maternitate, a fost cea care a precizat cu ajutorul unei reţele de socializare că nu va mai reveni în postura de prezentatoare a emisiunii Acces Direct „Dragii mei prieteni, misiunea mea la Acces Direct s-a incheiat. Decizia imi apartine in totalitate si vine dupa multe nopti de nesomn. Am intrat intr-o alta etapa a vietii mele si simt nevoia unei schimbari.

Au fost 9 ani plini, cu bune si cu rele, in care am invatat multe. Despre lume, despre viata, despre mine”, , spunea Gherghe pe Facebook. De remarcat că Mirela Vaida a mai prezentat două emisiuni la Antena 1: „2k1” (2017) și „Totul pentru dragoste” (2018)

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×