Primul Golden Buzz din sezonul 10 al emisiunii Românii au talent! ”Un băiat care spală vase și cântă așa”

Daniel Scripcaru   
în Stiri mondene
07/02/2020, 22:25
Primul Golden Buzz din sezonul 10 al emisiunii Românii au talent! ”Un băiat care spală vase și cântă așa”
Primul Golden Buzz din sezonul 10 al emisiunii Românii au talent

Prima ediție Românii au talent a sezonului 10 a adus și primul Golden Buzz! Acesta a venit după un moment fantastic, deoarece nimeni nu se aștepta la o asemenea interpretare de excepție.

Primul Golden Buzz din sezonul 10 al emisiunii Românii au talent

Pe scena Românii au talent a urcat un bărbat care a recunoscut cu mâna pe inimă că a crescut în orfelinat. De fapt, a spus că a fost prin mai multe orfelinate și a spus că micuții care se mută dintr-un orfelinat în altul nu se pot adapta în viață.

El a reușit să se adapteze și să-și câștige singur pâinea. Erno Varga este spălător de vase, însă de vineri seara viața sa se va schimba, cu siguranță! Dacă la început jurații i-au ascultat povestea dureroasă doar cu atenție, situația s-a schimbat radical atunci când a început să cânte.

Andi Moisescu a apăsat butonul auriu

Sala a amuțit, iar jurații se uitau unul la celălalt căutând parcă explicații. Tânărul a cântat fantastic, iar Andi a recunoscut că pulsul i-a crescut, iar vocea încă îi tremura și după ce tânărul și-a încheiat mometul artistic.

Andi Moisescu a spus că trebuie să-l trimită pe spălătorul de vase direct în semifinala Românii au talent, așa că a apăsat celebrul buton auriu!

”Ești venit de nicăieri, un băiat care spală vase și cântă așa. Parcă a căzut ceva din cer, când a început să cânte. Românii au impresia că sunt lucruri care nu ni se cuvin. Cred că este prea mult. Eu cred că aceste lucruri ni se cuvin și nouă, cum li se cuvin tuturor.

Această emisiune poate schimba o viață. Există un moment când oricine se poate urcă pe scenă și să spună ce cred cu adevărat. Sper să fie șansa ta, îmi doresc din toată inima ” a spus Andi Moisescu.

”Românii au talent ridică la nivel de super star oameni normali pe care nu i-ai băga în seamă în mod normal. Aceștia pot deveni super eroi peste noapte și pot inspira milioane de oameni. Sunt oameni lângă noi care sunt excepționali”, a spus și Smley.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×