Basarabeanul de 4 ani care a înduioșat România cu o poezie despre unire. Momentul de la Românii au talent, aplaudat în picioare

Daniel Scripcaru   
în Stiri mondene
07/02/2020, 22:09
Basarabeanul de 4 ani care a înduioșat România cu o poezie despre unire. Momentul de la Românii au talent, aplaudat în picioare
Basarabeanul de 4 ani care a însuioșat România cu o poezie despre unire, la Românii au talent. Sursa foto: protv.ro

Moment de colecție la Românii au talent de vineri seara, în startul celui deal 10-lea sezon, când pe scenă a urcat Vlad Ciobanu. În vârstă de doar 4 ani, copilul i-a cucerit pe jurați, pe spectatori și pe telespectatori imediat cum a deschis gura.

Basarabeanul de 4 ani care a înduioșat România cu o poezie despre unire, la Românii au talent

Cu toții îl iubeau deja și nici măcar nu își începuse numărul pentru care a venit, mai ales după ce a fost ”interogat” de Florin Călinescu. Sala a izbucnit în râs atunci când actorul l-a întrebat pe micuț câți ani are frățiorul său mai mic. După ce s-a jucat cu degețelele numărând în gând, Vlad a indicat cu degetul mijlociu vârsta fratelui său.

Vlad Ciobanu a recitat la Românii au talent o poezie despre unirea Basarabiei cu România, moment care a însuioșat întreaga audiență. La această vârstă fragedă, Vlad știe aproape 100 de poezii. Acesta le-a memorat seara, la băiță, când tatăl lui îi recita versuri mai puțin cunoscute de toată lumea.

Vlad Ciobanu, un copil genial

Prima poezie învățată a fost la vârsta de doi ani și jumătate. Vlad a învățat alfabetul la doi ani. La trei ani, număra până la 100. De asemenea, Vlad știe să citească, dar doar dacă este scrisul cu majuscule.

Părinții i-au făcut lui Vlad un canal de Youtube, iar acum are peste 5.000 de vizualizări. Părinții au fost nevoiți să îl mute pe Vlad de la grădiniță pentru că nu mai era de nivelul lui.

Părinții sunt încântați de copilul lor, normal, și nu îi sperie gândul că ar putea să aibă un copil genial, care se adaptează însă mai greu. Lui Vlad îi plac poeziile lui Florin Piersic, motiv pentru care părinții vor să îl îndrume spre actorie. Cu siguranță va avea un succes imens!

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×