Moment imposibil la Românii au talent! George Faing a impresionat-o pe Andra: „Nu-mi dau seama dacă e cu fața sau cu spatele” – FOTO și VIDEO

Daniel Scripcaru   
în Imagini de ultima ora
07/02/2020, 21:19
Moment imposibil la Românii au talent! George Faing a impresionat-o pe Andra: „Nu-mi dau seama dacă e cu fața sau cu spatele” – FOTO și VIDEO GALERIE FOTO
George Faing, contorsionistul care a șocat la concursul Românii au talet

Prima ediție din sezonul 10 al emisiunii Românii au talent nu s-a dezis și chiar a depășit așteptările tuturor spectatorilor, dar chiar și ale juriului, mai ales după ce pe scenă și-a făcut apariția George Faing, un tânăr contorsionist din Ghana.

George Faing, contorsionistul care a șocat la concursul Românii au talet

George a lăsat sala cu gura căscată când a început să se miște pe muzică. A făcut lucruri incredibile. Și-a sucit corpul în niște forme pe care mintea umană nici nu le concepe. La un moment dat, Andra nici nu mai știa cum este concurentul. Cu fața sau cu spatele!

Momentul cel mai spectaculos a venit spre sfârșitul numărului, când, ajutat de patru persoane, printre care și celebrii Pavel Bartoș și Smiley, de-acum celebrul George s-a răsucitat la 360 de grade. ”Mă doare pe mineee, mă doare pe mine”, a strigat Pavel Bartoș.

 

Mihai Petre, gelos pe contorsionistul din Ghana

Andi Moisescu a spus nici mai mult, nici mai puțin decât că George este de pe altă planetă! ”Vreau să-și spun un singur lucru. Nu esți de pe planeta asta. Ai atins limite imposibile și chiar le-ai depăsit. Sper să nu pleci pe planeta ta ci să mergi mai departe cu noi. Ești ca un tirbușon”.

Andra a recunoscut cu mâna pe inimă că nu a mai văzut niciodată așa ceva și că show-ul său este peste tot ce s-a prezentat până acum la Românii au talent. Din toate sezoanele! ”Dragă George, ce-am văzut acum e peste tot ce am văzut în toate cele nouă sezoane. A fost de un zece perfect”, a spus celebra cântăreață.

Florin Călinescu a urmărit șocat și el numărul ghanezului, însă atenția i-a fost atrasă de un alt detaliu cu care s-a prezentat concurentul la Românii au talent: ”După ce că ești viguros, mai vii și cu șarpele la tine. Tu vii cu anaconda la noi..Bine că-l ții cuminte, că am văzut că la un mement dat nici tu nu mai știai unde este”, a spus Călinescu în aplauzele tuturor.

”De-asta rămâne câmpul nelucrat. Ți se pare un fleac. Ne-ai ciuruit și tu râzi non stop. Puțină serozitate, te rog. Eu nu pot să-mi leg șireturile. Nu știu nici cu ce fac pipi uneori”, a mai spus actorul, în aplauzele sălii.

Mihai Petre a rămas și el șocat de numărul tânărului respectiv și chiar a spus că este gelos pe el, după ce a aflat că nu merge la sală și nici nu ține nicio dietă!

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×