Andi Moisescu nu-și dorește să abandoneze televiziunea. Jurnalistul este jurat în emisiunea Românii au talent

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
07/02/2020, 16:47
Andi Moisescu nu-și dorește să abandoneze televiziunea. Jurnalistul este jurat în emisiunea Românii au talent
Andi Moisescu nu se gândește să renunțe la rolul de la jurat de la Românii au talent. Sursa foto: Instagram.com

Andi Moisescu a predat ștafeta de la quiz-show-ul „Pe bune?!”, dar a rămas jurat în emisiunea „Românii au talent” difuzată la Pro TV. Prezentatorul nu se vede făcând altceva în afară de televiziune și spune că a strâns o sumedenie de amintiri de-a lungul anilor.

Jurnalistul Andi Moisescu, veteran în emisiunea „Românii au talent”

Andi Moisescu este un jurnalist, realizator și prezentator TV cu o întreagă carieră în spate și nu se vede făcând altceava. Ajuns la vârsta de 47 de ani gazetarul susține că nu și-a dorit niciodată să abandoneze masa juriului de la „Românii au talent” fiind unul dintre veteranii show-ului de la Pro TV.

Fostul prezentator al quiz-show-ului „Pe bune?!” își amintește cu drag de începuturile emisiunii de talente din țara noastră și a mărturisit că la prima ediție a râs cu lacrimi. Andi Moisescu mărturisește că la început nici măcar nu înțelegea ce se întâmplă pe scena „Românii au talent”, dar acum s-a obișnuit.

„Ce mi-aduc aminte limpede este că eram niște copii, toți, atunci când am început. Chiar am revăzut niște imagini și m-a pufnit râsul. În prima ediție, cred că nici noi nu înțelegeam exact ce ni se întâmplă, dar concurenții. Era o surprindere colectivă”, a povestit juratul, relatează libertatea.ro.

Andi Moisescu nu s-a plictisit de emisiunea de la Pro TV

„Ceea ce e de înțeles. Era pentru prima oară când oamenii complet necunoscuți deveneau vedete peste noapte, datorită unor abilități, în general fără nicio legătură cu ceea ce făceau în viața de zi cu zi.

Astăzi ni se pare totul atât de normal. Dar e doar pentru că ne-am tot obișnuit să vedem asta în fiecare primăvară”, a completat Andi Moisescu, potrivit sursei menționate mai devreme.

„Românii au talent” a ajuns la sezonul aniversar cu numărul 10, iar în seara aceasta se va difuza din nou pe micile ecrane. Andi Moisescu a declarat că nu a fost niciodată tentat să părăsească emisiunea pentru că nu s-a plictisit de oamenii și numerele pe care le aduc aceștia pe scenă.

Prezentatorul TV a vorbit și despre prietenia pe care o are cu colegii și a precizat că este foarte apropiat de Mihai Petre, Smiley și Pavel Bartoș. Andi Moisescu a mărturisit că împarte aceeași cabină cu cei trei bărbați motiv pentru care râd și glumesc foarte mult.

„Tăcut nu prea e niciunul dintre noi. În ce privește umorul, competiția e deschisă. Nu s-a detașat încă nimeni”, a mai adăugat jurnalistul care în trecut a fost profesor de matematică.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×