De ce nu mai prezintă, de fapt, Andi Moisescu emisiunea Pe Bune?!, de la PRO TV? Prezentatorul a recunoscut care este adevăratul motiv

Alexa Serdan   
în Stiri de ultima ora
03/02/2020, 12:11
De ce nu mai prezintă, de fapt, Andi Moisescu emisiunea Pe Bune?!, de la PRO TV? Prezentatorul a recunoscut care este adevăratul motiv
Andi Moisescu a dezvăluit motivul pentru care nu mai prezintă emisiunea „Pe Bune?!”. Sursa foto: Instagram.com

Andi Moisescu a dezvăluit motivul pentru care a renunțat să mai prezinte quizz-showul „Pe Bune?!”de la Pro TV. Juratul de la emisiunea „Românii au talent” renunță la postul de prezentator în favoarea unui prieten foarte bun. 

Motivul pentru care Andi Moisescu nu mai prezintă emisiunea „Pe Bune?!”

Quizz-show-ul „Pe Bune?!” prezentat timp de 5 sezoane de Andi Moisescu va reveni pe micile ecrane în seara aceasta 3 februarie, la Pro TV, de la ora 22:30, însă aduce mai multe schimbări. Noul sezon al emisiunii aduce o mulțime de surprize, cât și un nou prezentator în persoana actorului Mihai Bobonete.

Andi Moisescu a mărturisit care este motivul pentru care sezonul acesta va sta departe de platoul emisiunii în favoarea amicului său Bobo. Prezentatorul „Apropo TV” a povestit cum actorul a ajuns să-i ia locul la „Pe Bune?!” spunând că totul a fost un simplu pariu.

„E foarte simplu. Am făcut un pariu cu Bobo. I-am zis așa: dacă reușește să pronunțe fără greșeală, din prima, Hippopotomonstrosesquippedaliofobia, următorul sezon e al lui. Și a reușit. Deci, eu zic că las distracția pe mâini foarte bune”, a declarat Andi Moisescu, relatează paginademedia.ro.

Cum a primit Mihai Bobonete provocarea prietenului său

„Sunt foarte bucuros că am fost ales să prezint această emisiune și nu doar pentru că sunt prieten de-o viață atât cu Costi, cât și cu Cosmin, dar și pentru faptul că tot timpul mi-a plăcut emisiunea, am urmărit-o cu drag. Este un show inteligent, amuzant… exact așa cum sunt și eu”, a spus Mihai Bobonete pentru sursa menționată.

Pe de altă parte, concursul difuzat la Pro TV va continua alături de cei doi căpitani Costi Diță și Cosmin Natanticu. Căpitanii au rolul de a se lupta în competiția întrebărilor șocante, interesante și inedite. Întrebările și răspunsurile sunt uimitoare atât pentru concurenți, cât și pentru telespectatori.

Adela Popescu și Ana Morodan, invitate în emisiunea din seara aceasta

Noul sezon al quiz show-ului „Pe bune?!” revine pe micile ecrane în seara aceasta de la ora 22.300, iar Adela Popescu și Ana Morodan se vor afla față-n față în cursa în care râsul și bunadispoziție sunt la ele acasă. Cele două echipe conduse de căpitanii Cosmin Natanticu și Costi Diță vor avea de ales dintre cele 12 categorii interesante.

Adela Popescu și Ana Morodan vor trebui să găsească cele mai bune răspunsuri alături de căpitani și vor încerca să câștige cât mai mulți bani în această competiție a răspunsurilor trăznite. Costi Diță va face echipă cu Adela Popescu, în timp ce Ana Morodan va fi coechipiera lui Cosmin Natanticu.

Printre vedetele care au fost invitate în platoul „Pe Bune?!” se numără Andreea Esca, Irina Rimes, Monica Bârlădeanu, Cabral, Dragoș Bucur, Lora, Grasu XXL, Ilie Năstase, Bogdan Naumovici, Adi Hădean sau Damian Drăghici.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×