Cine este de fapt Kidd Strobe, tânărul care a primit Golden Buzz la Românii au Talent! Asta nu ai auzit la PRO TV

Ana Chivu   
în Stiri mondene
09/03/2019, 10:02
Cine este de fapt Kidd Strobe, tânărul care a primit Golden Buzz la Românii au Talent! Asta nu ai auzit la PRO TV GALERIE FOTO
Cine este contorsionistul KIdd Strobe de la Românii au Talent?

Kidd Strobe, cu numele de scenă Bonebreaker, este contorsionistul care i-a lăsat pe jurați cu gura căscată. Edița de aseară a emisiunii Românii au Talent a surpins cu acte artistice superbe, însă, niciunul ca al lui Kidd, moment pentru care a primit și Golden Buzz-ul dorit de mulți. Andi Moisescu s-a ridicat în picioare, l-a aplaudat de mama focului și a concluzionat cu butonul auriu, care l-a dus direct în etapa așteptată de concurenți, după departajare.

Cine este contorsionistul Kidd Strobe?

Kidd Strobe i-a uimit pe românii din spatele micilor ecrane și nu numai cu actul său de contorsionism de la Românii au Talent. Aceștia s-au întrebat cine este el de fapt și cum a ajuns să facă ceea ce i-a impresionat aseară. Bonebreaker este originar din San Francisco și a mai participat la show-uri de talente. Cei mai mulți urmăritori de pe rețelele de socializare îl cunosc de la American ‘ s Got Talent.

De asemenea, Kidd Strobe a apărut în clipurile muzicale ale multor artiști cunoscuți datorită mișcărilor sale. Acesta pote fi văzut în: Red Nose” – Sage The Gemini, ”Ripped” – E40 și Lil John, „Boys And Girls” – Will I Am, Ayo – Chris Brown ft Tyga.  Kidd Strobe este destul de familiarizat cu camerele de luat vederi astfel că, pe lângă numeroase clipuri, a jucat în reclame extrem de apreciate în mediul online și, de curând, s-a apucat și de rap. „Nu am lăsat niciodată pe cineva să-mi spună că nu pot”, a declarat Bonebreaker, conform PRO TV

Kidd Strobe, al treilea Golden Buzz de la Românii au Talent

Bonebreaker la impresionat atât de tare pe Andi Moisescu încât acesta i-a oferit lui al treilea Golden Buzz și l-a făcut să mărturisească faptul că: „nu a mai văzut niciodată așa ceva”. De asemenea, Andra și Florin Călinescu s-au grăbit și ei să aprecieze atul de pe scena Românii au Talent. Sinceră să fiu, reprezentația ta a fost dată naibii”, a spus Andra la jurizare. „Cu siguranță este foarte greu să te încătușeze cineva, să-ți pună lanțuri sau să te închidă”, a declarat și Florin Călinescu despre momentul lui Kidd Strobe.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×