Cine a luat al treilea Golden Buzz, vineri, 8 martie, la Românii au Talent de la PRO TV

Raluca Ogaru    Claudiu Ilie   
în Imagini de ultima ora
08/03/2019, 21:44
Cine a luat al treilea Golden Buzz, vineri, 8 martie, la Românii au Talent de la PRO TV GALERIE FOTO
Românii au Talent din 8 martie a inregistrat un golden buzz

Al 5-lea episod Românii au Talent a început în forță, vineri seara, la Pro TV! De la ora 20:30, cei patru jurați au fost ocupați nevoie mare cu talentele care le-au trecut prin fața ochilor, mai ales că aceștia au acordat un Golden Buzz unui tânăr de 24 de ani din America, care i-a șocat pe jurați!

Românii au Talent 8 martie, al treilea golden buzz al emisiunii

Kidd Strobe a dansat și și-a sucit mâinile în fel și chip, iar jurații au rămas cu gura căscată! Bartoș a fost nevoit chiar să-și toarne o sticlă cu apă în cap, deoarece nu îi venea să creadă ce vedea în fața ochilor. Concurentul parcă era din cauciuc!

„Mișcarea scenică lasă de dorit. Mai ai mult de lucru, dar ai șanse să devii mai bun. Tu chiar nu poți fi încătușat și trimis la închisoare. Nu ai cum să rămâi acolo”, a spus Florin Călinescu în glumă! Cel care a apăsat butonul de Golden Buzz a fost Andi Moisescu!

„Am venit să vă spun o poveste. Vreau doar să vă plac!”.

Contorsionism la Românii au TalentUnii dintre concurenți au mers mai departe, alții au plecat acasă. Unii dintre cei care au mers mai departe a fost și gimnasta Cucu Mădălina, în vârstă de 18 ani.

Tânăra i-a lăsat cu gura căscată pe cei patru jurați cu un dans combinat cu mișcări specifice gimnasticii. Mădălina a trecut prin clipe grele, după ce a suferit o operație și a fost nevoie să râmână fara un ligament. „Am venit să vă spun o poveste. Vreau doar să vă plac!”.

Andi Moisescu nu a fost impresionat de un cântăreț care a ridicat sala în picioare

Andi Moisescu a fost cel mai impresionat de numărul fetei. „Se mișcă foarte bine și are un avantaj în fața celorlalți dansatori, deoarece poate face foarte multe cu corpul ei antrenat. De aceea am acceptat să meargă mai departe, pentru că am încredere că poate deveni o dansatoare mare”, a declarat Andi Moisescu. Așa, Cucu Mădălina amers mai departe cu patru de „Da”.

Ludovic Filter este un alt nume care va rămâne în memoria telespectatorilor. Are 21 de ani, este din Satu Mare și a urcat pe scenă cu o piesă emoționantă dedicată mamei sale. Jurații chiarau crezut că îl aud pe Eminem. Toți jurații au fost impresionați, mai puțin Mihai Petre, care i-a dat un mare „Nu”. Tânărul a mers mai departe cu 3 de „Da”.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×