Anunț important făcut de Pro TV! Ce se întâmplă cu Vocea României

Dan Stancu   
în Reality show
08/03/2019, 14:43
Anunț important făcut de Pro TV! Ce se întâmplă cu Vocea României GALERIE FOTO
Anunț important făcut de PRO TV! Ce se întâmplă cu Vocea României

Pro TV făcut un anunț foarte important care are legătură cu un nou sezon al emisiunii Vocea României. Fanii show-ului cu cea mai mare audiență din România au aflat, cu această ocazie ce se va întâmpla în săptămânile următoare.

Anunț important făcut de Pro TV! Calendarul înscrierilor la Vocea României

Pe pagina de Instagram a postului, reprezentanții Pro TV au anunțat că, luna aceasta, se va da startul înscrierilor pentru cel de-al 9-lea sezon al emisiunii Vocea României. Acestea se vor face pe site-ul vocearomaniei.protv.ro.

Deocamdată, este disponibil calendarul înscrierilor pentru trei orașe: pe 24 martie – în Timișoara, la NH Timișoara, pe 31 martie – în Cluj Napoca, la Golden Tulip Ana Dome și pe 7 aprilie – în Iași, la Hotel Unirea.

Anunț important făcut de PRO TV! Ce se întâmplă cu Vocea României
Anunț important făcut de PRO TV! Ce se întâmplă cu Vocea României

Cine a câștigat ultimul sezon al emisiunii

Ultimul sezon al emisiunii „Vocea României” a avut loc în 2018 și a fost câștigat de Bogdan Ioan, care a fost antrenat de Smiley. „Antrenorul” a strâns până acum trei trofee cu concurenții din echipa sa și nu are de gând să se oprească aici.

După finala urmărită de peste 1,5 milioane de români, Bogdan Ioan a plecat acasă cu premiul în valoare de 100.000 de euro. „Sunt foarte fericit. Mă bucur că oamenii au crezut în mine, le datorez totul și le promit că mă voi apuca serios de studiu. Vreau să fiu din ce în ce mai bun, îmi doresc să am piesele mele și să ne întâlnim în concerte live, să fim mai aproape. E ceva extraordinar pentru mine, vă mulțumesc din suflet”, a declarat atunci Bogdan Ioan.

Și Smiley a fost foarte fericit după reușita de excepție a lui Bogdan Ioan. „A fost un spectacol pe cinste, am toată aprecierea pentru toți antrenorii și pentru toate vocile care au ajuns în finală. Am descoperit voci noi, deosebite în acest sezon”, a spus vedeta Pro TV.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×