Soția Vulpița și Viorel au melodia lor. Un artist de la noi a compus o parodie. VIDEO

Alexa Serdan   
în Stiri de ultima ora
04/02/2020, 14:50
Soția Vulpița și Viorel au melodia lor. Un artist de la noi a compus o parodie. VIDEO
Un manelist a scris o piesă despre soția Vulpița și soțul ei Viorel. Sursa foto: Facebook.com

Soția Vulpița, pe numele adevărat Veronica Stegaru, și partenerul ei de viață Viorel au ajuns vedete după ce au apărut în emisiunea „Acces Direct” de la Antena 1. Telespectatorii stau cu sufletul la gură să afle ce se mai întâmplă în viața cuplului, iar interpreții de muzică de petrecere nu au stat departe de acest „fenomen”.

Un manelist a scris o piesă despre soția Vulpița și Viorel

Sorinel de la Plopeni este artistul de muzică de petrecere care a văzut potențialul cuplului făcut celebru la Antena 1, soția Vulpița și Viorel. Cântărețul a pus mâna pe pix și hârtie, iar ce a ieșit este o odă tragi-comică închinată soților din județul Vaslui care gustă din plin celebritatea.

Maneaua intitulată sugestiv „Vulpița și Viorel” a fost lansată în mediul online în urmă cu 24 de ore, dar deja a strâns peste 130.000 de vizualizări și numeroase comentarii. Oamenii au uitat de epidemia de coronavirus sau de gripă sezonieră și sunt cu ochii pe cel mai mediatizat caz de la „Acces Direct”.

Cum sună versurile compuse de Viorel de la Plopeni pentru soția Vulpița

Versurile piesei compuse de manelistul Viorel de la Plopeni nu sunt doar amuzante, melodia diind și dansantă. Ce-i drept cei doi soți din Vaslui au cam uitat de copil și par că nu mai vor să plece din Capitală. Vulpița a rupt ritmurile în studioul lui Tzancă Uraganul, cât și într-un club de profil din Capitală.

„Cu rochița șifonată
A plecat fetița
Din Vaslui la Capitală
Și-o cheamă Vulpița
Că s-a săturat de sapă
De atâția ani
Să găsească-n București
Un bărbat cu bani”,
sunt câteva versuri din maneaua dedicată soției Vulpița și soțul ei Viorel.

Cine este soția Vulpița care apare în ultima perioadă la Acces Direct

Soția Vulpiță a acaparat micile ecrane în ultima lună după ce a apărut în emisiunea prezentată de Mirela Vaida la Antena 1. Femeia originară din localitatea Blăgești, județul Vaslui, a fost asemănată cu o vulpe șireată și alunecoasă, de aici și numele de soția Vulpița.

Pe numele adevărat Veronica Stegaru a devenit celebră după ce a scos la iveală mai multe amănunte din viața sa amoroasă printre care se numără infidelități, certuri sau violențe. Se pare că femeia și-a înșelat soțul îl repetate rânduri, nu numai cu Marian (amantul acesteia) și chiar a vrut să plece de acasă.

Vulpița s-a schimbat radical de când apare la TV, și-a schimbat stilul vestimentar, se machiază și nu se dă în lături de la nimic. Puțini știu, însă, ce viață ducea năbădăioasa tânără și soțul ei care nu au o relație foarte strânsă cu munca. Cei doi trăiesc în momentul de față doar din ajutorul social acordat de statul român.

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×