Mirela Vaida, furioasă pe presupusul amant al soţiei Vulpiţă. Câţi bani ar fi cerut să apară la Acces Direct

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
02/02/2020, 21:23
Mirela Vaida, furioasă pe presupusul amant al soţiei Vulpiţă. Câţi bani ar fi cerut să apară la Acces Direct
Mirela Vaida, mesaj cutremurător despre Paul Talaşman

Chiar dacă telenovela creată în jurul Veronicăi Stegaru, cunoscută publicului larg drept Soția-Vulpița aduce audiențe demne de invidiat emisiunii sale, ținând telespectatorii cu răsuflarea tăiată și ochii pe micul ecran, Mirela Vaida are parte și de momente mai puțin plăcute.

De altfel, în urmă cu câteva zile, frumoasa prezentatoare TV și-a pierdut, pur și simplu, cumpătul, după ce a aflat pretențiile lui Marian, presupusul amant al tinerei de 22 de ani, pentru a accepta să fie prezent în platoul Acces Direct.

Mirela Vaida, scoasă din minți de presupusul amant al Vulpiței

Chiar dacă inițial promisese că va lua parte la o confruntare în direct cu femeia care susține că îi este amantă și, bineînțeles, cu soțul acesteia,  Marian „s-a sucit” în ultimul moment.

Chestionat în privința motivului care l-a determinat să își încalce cuvântul dat, bărbatul a încercat pe cât posibil să ocolească răspunsul. „Nu am venit pentru că nu este niciun rost să vin, nu voiam să mă vadă o ţară întreagă.

Am o prietenă şi la mine familia e mai presus de orice. Măi vulpiţă, tu eşti sănătoasă la cap? Noi eram pe câmp, făcusem pană, băieţii s-au dus după roată. A venit şi Poliţia, dar ea nu i-a spus nimic poliţistului”, a declarat acesta, spre stupefacția Mirelei Vaida.

Marian a cerut o sumă uriașă de bani pentru a accepta să apară la Acces Direct

Enervată la culme de afirmațiile bărbatului care este bănuit că ar fi violat-o pe Veronica Stegaru, prezentatoarea emisiunii Acces Direct a făcut lumină în privința motivelor reale din spatele refuzului de a a apărea la televizor. Se pare că Marian ar fi pretins o sumă de bani pentru a accepta să fie prezent ca invitat în platoul show-ului. Și nu orice sumă, ci 3.000 de euro.

Dacă îți dădeau colegii mei 3000 de euro, veneai azi? Că atâta ai cerut! …Zi că de-aia n-ai venit, că ai cerut bani. O spun tuturor celor care credeți că oamenii aștia care vin la emisiune primesc bani…

Vedetele care vin, niciuna nu primește bani.. ei vin să-i vadă lumea…invitații vin să ceară ajutorul…Dar tu să ne ceri 3000 de euro azi-noapte și să spui că „nu mai vin decât dacâ veniți cu 3000 de euro cash”…asta e mârlănie”, a răbufnit Mirela Vaida, după cum puteți vedea în CLIPUL VIDEO de mai sus.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×