Vulpița și Viorel, speriați de un bilet misterios: ”Mi-e frică! Nu știu ce vor să obțină”

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
01/04/2020, 09:16
Vulpița și Viorel, speriați de un bilet misterios: ”Mi-e frică! Nu știu ce vor să obțină”
Vulpița și Viorel, speriați de un bilet misterios: ”Mi-e frică! Nu știu ce vor să obțină”. Sursa foto: Instagram.com

Soția Vulpița, așa cum a ajuns să fie cunoscută după numeroasele apariții la emisiunea „Acces Direct”, se teme pentru viața ei și simte că este urmărită. Femeia și soțul ei Viorel au găsit de curând un bilet în ușa apartamentului în care locuiesc și de atunci trăiesc cu frica-n sân.

Soții Stegaru amenințați de o persoană necunoscută. Ce bilet au găsit în ușă

Veronica și Viorel Stegaru, soții din județul Vaslui cunoscuți pentru aparițiile la TV, trăiesc clipe de groază după ce au descoperit în ușa apartamentului un bilet de amenințare. Inițial, soția Vulpița a crezut că este vorba despre o factură, dar după ce au citit conținutul au început să se simtă urmăriți.

„Am văzut că vorbiți despre noi la emisiune. Potoliți-vă! Stați în banca voastră… Țărani de la Blăgești”, scrie în biletul primit de soții Stegaru, relatează spynews.ro. Cei doi soți sunt foarte speriați și l-au chemat pe Sorin Ovidiu Bălan la locuința lor pentru a investiga cazul.

Vulpița și Viorel se tem pentru viața și siguranța lor

„Dacă ne dau cu pietre în geam? Mi-e frică! Nu știu ce vor să obțină! Să nu ne mai urmărească! Să nu ne mai dea mesaje, să nu se mai amenințe!”, a spus Vulpița, potrivit sursei menționate anterior.

De când au primit biletul misterios soții Stegaru au senzația că sunt urmăriți și nu se pot gândi la nimic altceva. Viorel chiar a mărturisit că a văzut cum cineva din blocul vecin i-a pus o lumină în ochi în seara în care a găsit biletul.

„Aseară când am intrat în bucătărie ca să las o geantă mi s-a dat o lumină de telefon de pe un bloc, drept în ochi! De pe același bloc”, a povestit soțul Vulpiței la Acces Direct.

„Am stat amândoi până târziu și ne-am uitat pe geam. Am adormit pe la 12. M-am gândit, tot tresăream…”, a adăugat femeia.

Cei doi soți își fac tot felul de scenarii și se gândesc cine ar putea fi persoana / persoanele care să le dorească răul. Vulpița și Viorel îl iau în calcul pe Marian, amantul femeii și chiar pe dansatoarea Emy!

Vulpița are doar 8 clase și nu a lucrat niciodată

Veronica și Viorel Stegaru sunt tot mai prezenți în viața mondenă, iar fanii celor doi au început să se întrebe ce studii au aceștia. Soția Vulpița este cea care a lămurit situația și a mărturisit că are doar 8 clase și a avut niciodată un loc de muncă, trăind din ajutorul social de la statul român.

„Nu am muncit, decât pe lângă casă… Am spălat… Da, am mers la școală, am 8 clase, iar la învățătură am fost așa și așa..”, a mărturisit Vulpița la „Acces Direct”.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×