Câți bani câștigă Vulpița Veronica Stegaru, în timp ce mulți români cu studii se află în șomaj tehnic

Dan Suta   
în Stiri mondene
30/03/2020, 11:06
Câți bani câștigă Vulpița Veronica Stegaru, în timp ce mulți români cu studii se află în șomaj tehnic
Vulpița a dat lovitura pe piața muzicală. Câți bani câștigă din piesele lansate. Foto: captură Youtube

Mulți români se întreabă câți bani câștigă Vulpița Veronica Stegaru, care mai nou și cântă. Devenită celebră în urma aparițiilor la „Acces direct”, tânăra nu o duce deloc rău în această perioadă, când sute de mii de români se află în șomaj tehnic. Noroc să ai!

Câți bani câștigă Vulpița Veronica Stegaru din aparițiile de la Antena 1

Subiect de bancuri și meme-uri pe internet, Vulpița Veronica Stegaru este unul dintre personajele momentului. Contestată de mulți, soția lui Viorel reușește să facă bani fără să aibă cine știe ce talent ori vreo meserie de bază, prin simplele sale apariții.

Cei de la cancan.ro scriu că Vulpița ar primi pentru aparițiile sale la Antena 1 circa 100 de euro pe emisiune. Rotunjit, ar veni undeva la 500 de lei. Conform calculelor sursei menționate, având în vedere că a avut până acum vreo 60 de apariții, vedeta de la Acces direct a ajuns deja la 30.000 de lei.

4,8 milioane de vizualizări pe Youtube

Repetăm, asta în timp ce mulți români cu studii se gândesc cum vor depăși perioada asta și ce se va întâmpla cu joburile lor.

Mai mult, la sumele pentru care Vulpița apare la tv adăugăm și cele din reclamele de la clipul de pe Youtube, cel realizat împreună cu umoristul Axinte de la Vacanța Mare, căci clipul a devenit viral.

Și, se știe, orice clip cu vizualizări pe Youtube aduce și bani, deci se mai adaugă câteva sute de euro în portofelul Vulpiței și din această sursă.

Clipul lansat în urmă cu aproape o săptămână a ajuns la 4,8 milioane de vizualizări pe Youtube, un număr impresionant dacă ne gândim că mulți artiști în vogă, cu adevărat talentați, care muncesc din greu abia ajung la asemenea performanțe.

Oamenii se întreabă cât va mai dura succesul Veronicăi, având în vedere că a ajuns să apară peste tot, iar fata este încă la început de drum.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×