Ce se întâmplă cu Vulpiţa şi Viorel de când a izbucnit coronavirusul. Veronica Stegaru, taxată dur pe internet

Daniel Scripcaru   
în Stiri mondene
18/03/2020, 14:04
Ce se întâmplă cu Vulpiţa şi Viorel de când a izbucnit coronavirusul. Veronica Stegaru, taxată dur pe internet
Viorel şi Veronica Stegaru, vedete şi în epidemia de coronavirus. Youtube

Cine se întreba ce fac Viorel Stegaru şi Vulpiţa în timp de epidemie de coronavirus trebuie să ştie că aceştia sunt bine sănătoşi şi sunt în continuare vedetele Antenei 1 la emisiunea Acces Direct.

Ce fac Vulpiţa şi Viorel Stegaru în plină epidemie de coronavirus

Vulpiţa şi Viorel Stegaru încearcă să treacă peste epidemia de coronavirus participând la emisiunile acces Direct de la Antena 1. Cei doi se distrează de minune în Bucureşti, în timp ce fetiţa lor este la ţară, la Blăgeşti, iar de coronavirus celebrul cuplu nu au nicio teamă.

Cuplul din Blăgeşti se bucură de vreo două luni, de când au apărut la emsiunea Acces Direct de o viaţă demnă de staruri TV şi nici nu vor să mai audă de traiul la ţară.

Vulpiţa dă sfaturi de vedetă pe Instagram

Mai nou, Vulpiţa şi-a intrat în rolul de vedetă şi vrea să fie influencer pe reţeau de socilizare Isntagram. Aceasta s-a apucat de dat sfaturi românilor în ceea ce priveşte epidemia de coronavirus.

Astfel, Veronica Stegaru a postat o fotografie cu ea şi cu soţul ei pe Instagram şi şi-a întrebat fanii dacă se conformează mesajelor autorităţilor din aceste zile.

Ce faceți? Sper că stați în casă” a scris Vulpița, în dreptul imaginii cu ea şi cu Viorel. Fanii au taxat-o pe loc pe Veronică căruia i-au spus că a început să se creadă o adevărată vedetă.

Vulpițo, hai sa clarificăm ceva !! TU NU EȘTI VEDETĂ! Așa că te rog să nu mai ai fițe de “VEDETĂ” pe stomacul gol…suntem un popor care promovează prostia absolută și lenea.

Când o să se termine toată această poveste la București gândește-te că o să te întorci la țară (unde nu-ți mai place că te-ai făctt “VEDETĂ”) așa că pune mâna și fă-ți un viitor !!! SĂ NE FIE RUȘINE CĂ PROMOVĂM AȘA CEVA ????” a scris o fană a Vulpiţei, extrem de nervoasă.

Antena 1 a fost amendată acum aproximativ o lună din cauza emisiunilor cu Vulpiţa Şi Viorel. CNA a dat o amendă de 100.000 de lei. Telespectatorii au cerut ca cei doi să dispară de pe micul ecran întrucât promovează incultura, minciuna şi infidelitatea.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×