Cât de mult s-a schimbat Vulpița de când a ajuns vedetă. Internauții au rămas mască: ”Chiar tu ești?”

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
24/02/2020, 12:30
Cât de mult s-a schimbat Vulpița de când a ajuns vedetă. Internauții au rămas mască: ”Chiar tu ești?”
Vulpița, schimbare radicală de look. Fanii nu au mai recunoscut-o. Sursa foto: Instagram.com

Vulpița, pe numele adevărat, Veronica Stegaru, s-a schimbat dintr-o simplă fată de la țară într-o persoană greu de recunoscut. Devenită vedetă peste noapte în emisiunea „Acces Direct” de la Antena 1, femeia din Vaslui și-a schimbat înfățișarea, iar fanii au rămas uimiți când au văzut imaginea postată pe o rețea de socializare.

Vulpița, adevărată divă după ce a recurs la machiaj profesionist

Veronica Stegaru s-a echimbat enorm de când a apărut pe sticlă, iar viața sa s-a schimbat radical. Vulpița, așa cum a ajuns să fie cunoscută după ce a apărut la „Acces Direct” alături de soțul ei Viorel și-a schimbat stilul de viață, și-a făcut conturi în mediul online și a devenit o altă persoană.

Cea mai nouă imagine postată de Vulpița pe pagina de Instagram a împărțit lumea în două. Fotografia arată ceea ce înseamnă mâna talentată și profesionistă a unui make-up artist. Vulpița este transformată complet, iar foarte mulți oamenii nu au mai recunoscut-o.

„Dovada că machiajul poate schimba o persoană”, „Ce frumoasă ești”, „Nu te-am mai recunoscut”, „ Ce fac filtrele dintr-o femeie de la țară” sau „Da, chiar ea este! Uite cum arată cu machiaj” sunt doar câteva dintre comentariile pe care le-a primit Vulpița de rețeaua de socializare.

Veronica Stegaru, mesaje dure din partea fanilor

Nu mai este niciun secret că Vulpița a ajuns să fie recunoscută când apare pe stradă, dar este și una dintre persoanele foarte urmărite în mediul online. Așa a ajuns Veronica Stegaru să primească la o singură fotografie peste 25.000 de aprecieri. Mai exact este vorba de imaginea în care apare machiată ca la carte, iar pe cap are o coroană de flori.

Însă soția lui Viorel nu este văzută cu ochi buni de mai multe persoane care au criticat-o aspru și au îndemnat-o să se întoarcă în satul natal să aibă grijă de fiica sa. Vulpița a ajuns să fie o prezență constantă în televiziune, însă unii oameni s-au cam săturat să o vadă.

„Așa o să arate după operații”, „Degeaba… mintea îngustă nu poate fi aranjată”, „Înainte erau niște săraci cu fes în cap și acum…”, „Ne-am săturat de tine și de Viorel, mai duceți-vă acasă la copil…” sau „Băi faceți țara de râs, nu înțeleg de ce vă mai țin ăștia pe TV. Puneți mâna și mai munciți, nu mai așteptați de la alții” sunt o parte din mesajele dure pe care le-au primit soții Stegaru.

Vulpița are doar 8 clase și nu a lucrat niciodată

Veronica și Viorel Stegaru sunt tot mai prezenți în viața mondenă, iar fanii celor doi au început să se întrebe ce studii au aceștia. Soția Vulpița este cea care a lămurit situația și a mărturisit că are doar 8 clase și a avut niciodată un loc de muncă, trăind din ajutorul social de la statul român.

„Nu am muncit, decât pe lângă casă… Am spălat… Da, am mers la școală, am 8 clase, iar la învățătură am fost așa și așa..”, a mărturisit Vulpița la „Acces Direct”.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×