Vulpița, în lacrimi după întâlnirea cu Rafaelo. Cum a reacționat soțul acesteia, Viorel Stegaru

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
30/04/2020, 14:31
Vulpița, în lacrimi după întâlnirea cu Rafaelo. Cum a reacționat soțul acesteia, Viorel Stegaru
Vulpița, în lacrimi după întâlnirea cu Rafaelo. Cum a reacționat soțul acesteia, Viorel Stegaru. Sursa foto: Instagram.com

Viorel și Veronica Steagaru, soții din județul Vaslui deveniți cunoscuți după apariția la „Acces Direct”, sunt din nou în centrul atenției. Vulpița, așa cum a fost poreclită de telespectatori, a început să plângă în platoul de la Antena 1 după ce soțul i-a interzis să colaboreze cu artistul Rafaelo.

Viorel, foc și pară pe colaborarea dintre Vulpița și Rafaelo

De mai bine de patru luni telenovela dintre cuplul Veronica – Viorel Stegaru ține telespectatorii lipiți de micile ecrane. Și de data aceasta cei doi au reușit să eclipseze audiența după ce Viorel s-a supărat că soția sa a semnat un contract cu artistul Rafaelo, lucru care nu este deloc pe placul său.

Viorel a tunat și a fulgerat în platoul emisiunii „Acces Direct” de la Antena 1, refuzând sub orice fel colaborarea muzicală dintre Vulpița și Rafaelo. Și ca întreaga scenetă să fie completă bărbatul din Vaslui a călcat în picioare, la propriu, buchetul de flori primit de soția sa de la Rafaelo.

Bărbatul din județul Vaslui, gelos pe bărbații din preajma Vulpiței

Totul s-a petrecut chiar sub ochii artistului, Viorel chiar amenințând că părăsește platoul și pleacă acasă dacă soția sa insistă să cânte alături de acest artist. Bărbatul nu a ținut cont nici măcar de lacrimile Vulpiței și a aruncat cu vorbe grele la adresa lui Rafaelo.

„Plec acasă să văd exact ce o să se întâmple. (…) Lansarea nu o să aibă loc la piesă. Cu ăsta nu vreau eu”, a spus Viorel în fața Vulpiței și a lui Rafaelo, relatează cancan.ro.

„Eu v-am spus că pe ăsta nu-l suport? Vreau și eu să văd ce scrie în contract. (…) Nu mă lua la mișto, că eu nu am ajuns cârpa ta” a mai spus Viorel Stegaru, în timp ce Vulpița avea ochii în lacrimi.

Mirela Vaida, supărată că emisiunea sa a intrat în atenția CNA

Emisiunea „Acces Direct” de la Antena 1 prezentată de Mirela Vaida a primit de-a lungul timpului numeroase critici și mesaje dure, mai ales de când Vulpița și Viorel au apărut pe micile ecrane. Consiliul Național al Audiovizualului i-a somat pe producători în repetate rânduri, dându-le chiar și amenzi.

Recent, chiar și prezentatoarea a fost amendată de CNA în legătură cu scandalurile pe care le promovează, dar Mirela Vaida este de părere că membrii instituției abuzează de funcțiile pe care le dețin.

„O să se termine și Vulpița, că nu mai suport nici eu atâtea scandaluri, dar în orice caz eu cred că ce s-a întâmplat în acestă emisiune cu ei doi nu a fost rău, a fost un pas pentru ei. 

Faptul că dați somație pentru că eu îmi permit să spun niște realități din România este dreptul dumneavoastră, dar mi se pare exagerați.

Vă spun cu toată asumarea, eu, nu Acces Direct, nu Antena 1, sunt revoltată pentru că este o realitate pe care nu o vedeți”, a declarat prezentatoarea de la Antena 1.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×