Mirela Vaida a răbufnit după somația primită din cauza telenovelei Vulpița! Replică dură pentru CNA: „Nu faceți abuz de funcția pe care o aveți”

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
29/04/2020, 16:39
Mirela Vaida a răbufnit după somația primită din cauza telenovelei Vulpița! Replică dură pentru CNA: „Nu faceți abuz de funcția pe care o aveți”
Mirela Vaida, foc și pară pe CNA după somația primită din cauza Vulpiței. Sursa foto: Captură TV

De mai bine de patru luni, Antena 1 a dat lovitura cu Veronica Stegaru, cunoscută publicului larg drept Vulpița și soțul său Viorel, doi tineri invitați în platoul emisiunii Acces Direct pentru a pune în scenă o veritabilă telenovelă, presărată cu scandaluri și infidelități. Audiențele uriașe au venit, însă, la pachet cu nenumărate critici, dar și amenzi din partea Consiliului Național al Audiovizualului, nemulțumit de „calitatea” acestui produs TV.

Mirela Vaida, somație de la CNA din cauza Vulpiței

Nu doar „vedetele” emisiunii sunt în vizorul CNA, ci și moderatoarea Mirela Vaida, care a primit recent o somație pentru remarcile făcute în mai multe ediții difuzate la începutul lunii martie. „Noi v-am învățat că voi trebuie să vă spălați și v-am învățat, colegii noștri v-au învățat cum trebuie să veniți cât de curați, trebuie să veniți la o emisiune în care vi se dau niște haine”, este doar una dintre afirmațiile care i-au atras această sancțiune.

Apropo de coronavirus și de reguli de igienă minimă, n-aveți apă curentă, aveți wc-ul în curte, vă duceți până la fântână să scoateți apă, dacă-i iarnă nici nu vă mai duceți că înghețați și poate nici nu vă mai spălați, pastă de dinți și săpun nu știu să vă spun cât folosiți, daꞌ tare mi-e că…nu”, a mai spus realizatoarea TV, spre nemulțumirea membrilor care au votat propunerea venită din partea lui Radu Călin Cristea.

Prezentatoarea Acces Direct, foc și pară pe CNA

Nemulțumită de această decizie, Mirela Vaida a răbufnit în ediția de marți a emisiunii sale, acuzând membrii CNA că abuzează de funcțiile pe care le dețin, în loc să ducă la îndeplinire adevăratul rol, acela de „instanță morală”. „O să se termine și Vulpița, că nu mai suport nici eu atâtea scandaluri, dar în orice caz eu cred că ce s-a întâmplat în acestă emisiune cu ei doi nu a fost rău, a fost un pas pentru ei”, a mai spus prezentatoarea Acces Direct.

Faptul că dați somație pentru că eu îmi permit să spun niște realități din România este dreptul dumneavoastră, dar mi se pare exagerați. Vă spun cu toată asumarea, eu, nu Acces Direct, nu Antena 1, sunt revoltată pentru că este o realitate pe care nu o vedeți.

Credeți că dacă îmi dați o somație se schimbă România? Nu se schimbă și nu o să se schimbe nici de mâine încolo. Nu vor avea copiii tablete să facă școală online. Vă înțeleg că nu vă place, dar nici nu faceți astfel de afirmații și nu faceți abuz de funcția pe care o aveți pentru că nu faceți bine.

Puteți închide un subiect, o emisiune, plec eu, mă dă afară, dar ceea ce faceți nu schimbă realitatea din România. O să se termine și Vulpița, că nu mai suport nici eu atâtea scandaluri, dar în orice caz eu cred că ce s-a întâmplat în acestă emisiune cu ei doi nu a fost rău, a fost un pas pentru ei.

Eu nu încurajez astfel de comportamente și de atitudini, dar rolul meu aici e să fac o emisiune. Rolul dumneavoastră acolo, înteleg, e să fiți instanță morală. Bine, fiți dumneavoastră instanță morală, dar lăsați-mă pe mine să spun realitatea din România.

Realitatea este că mulți copii din România mor de foame și n-au cu ce să se spele. Mai dați-mi o amendă, o să o plătesc din salariul meu pentru care muncesc”, a reacționat Mirela Vaida la adresa Consiliului Național al Audiovizualului, care a catalogat serialul Vulpiței drept „un spectacol al degradării umane”.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×